14 Aralık 2021

Tuş Haldun Taner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,22 TL
Yazarı: Haldun Taner
Çevirmen: Murat Yalçın

Tuş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haldun Taner olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuş TIKLA PDF İNDİR !

Tuş Yazarı Kimdir ?

Tuş yazarı Haldun Taner 'dır. Haldun Taner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Tuş PDF indir oku

Tuş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuş TIKLA PDF İNDİR !

Tuş TIKLA PDF İNDİR !
Tuş, Kızıl Saçlı Amazon, Made in USA, İki Komşu, Eller, Kaptanın Namusu, Bir Motorda Dört Kişi, Allegro ma non troppo, Bir Kavak ve İnsanlar, Kooperatif, İstediği Şarkıyı Dinleyebilmek, 8'den 9'a Kadar adlı öykülerden oluşan Tuş, 1950'lerde Haldun Taner öykücülüğünün iyice belirmesini sağlayan kitaplardandır. Okuru hızla saran akıcı anlatımı yanı sıra derinlik, incelik, kurgu işçiliği, gözlem ve ayrıntı çeşitliliği ile dikkat çeken öyküler toplamı. "Taner, bu kitabında da o kendine özgü ve rint bir eğleni çizgisini sürdürür." (Behçet Necatigil)
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Tuş TIKLA PDF İNDİR !Tuş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Tuş, Haldun Taner

Yorum Gönder