14 Aralık 2021

M Treni Patti Smith Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,7 TL
Yazarı: Patti Smith
Çevirmen: Bahadır Erşık

M Treni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patti Smith olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık M Treni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. M Treni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
M Treni TIKLA PDF İNDİR !

M Treni Yazarı Kimdir ?

M Treni yazarı Patti Smith 'dır. Patti Smith yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

M Treni PDF indir oku

M Treni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
M Treni TIKLA PDF İNDİR !

M Treni TIKLA PDF İNDİR !
"Oğlan büyüdü, baba öldü, kız benden uzun, kötü bir rüyadan dolayı ağlıyor. Lütfen sonsuza dek kalın, diyorum tanıdığım şeylere. Gitmeyin. Büyümeyin."

Çoluk Çocuk ile bizi fena halde hazırlıksız yakalayan Patti Smith, "hayatımın yol haritası" olarak tanımladığı M Treni'nde zihninin derinliklerine doğru bir tren yolculuğuna çıkıyor.

Patti Smith anılarını, hayal dünyasını, bir bardak koyu kahveden ya da bir Murakami satırından aldığı hazzı bir araya toplayıp kelimelerle tutturuyor. "Kaybedip bir daha bulamadıkları"nın yerini yine kelimelerle dolduruyor. "O gamsız balona, dünyaya inanıyorum" diyen koca ruhlu bir sanatçının hayata yazdığı bir aşk notu M Treni.

Harika şarkı sözleri yazmak bir şey, M Treni gibi bir kitap yazmak ise bam-başka bir şey. Bundan sonra yapacaklarını saymazsak M Treni, Patti Smith'in yarattığı en iyi şey.
-The Nation-

Patti Smith bizim için yaşıyor, yazıyor ve söylüyor.
-Washington Post-

Okuduğum en sıra dışı, en nefes kesici kitap.
-Maria Popova, Brain Pickings-
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 211

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Domingo Yayınevi M Treni TIKLA PDF İNDİR !M Treni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, M Treni, Patti Smith

Yorum Gönder