14 Aralık 2021

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 Berna Moran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,33 TL
Yazarı: Berna Moran
Çevirmen: Berna Moran

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berna Moran olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 TIKLA PDF İNDİR !

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 Yazarı Kimdir ?

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 yazarı Berna Moran 'dır. Berna Moran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 PDF indir oku

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 TIKLA PDF İNDİR !

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 TIKLA PDF İNDİR !
Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış'ın ilk cildinde yazar 1950'lere kadarki Türk romanının ana sorunsalının batılışma olduğunu ve bu sorunsalın romanımızın kurgusunu, temalarını, tiplerini nasıl büyük ölçüde belirlediğini göstermişti. Bu ikinci ciltte, 1950-1975 yılları arasında yazılmış onbeş kadar yapıtı inceleyen yazar, bu dönemde, batılılaşmanın yerini, toplumsal yapıdan kaynaklanan, düzene dönük yeni bir sorunsalın aldığını ortaya koymakta ve bu toplumsal etmenle birlikte geleneksel halk edebiyatına dönme girişiminin Anadolu romanının özelliklerini nasıl belirlediğini araştırmaktadır. Berna Moran ayrıca, bu çizgilerin dışında kalan Tutunamayanlar ile Anayurt Oteli'ni incelemekte ve bu yapıtların romanımıza getirdiği yeni değerlere eğilmektedir.



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 TIKLA PDF İNDİR !

02.06.2020

Yazar hakkında

Berna Moran Türk edebiyatına bahşedilmiş bir lütuf! Çok iyi bir eleştirmen olmasının yanı sıra, kalemi de çok sağlam. Şiddetle tavsiye edilir.

Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Türk Romanına Eleştirel Bir Bakış 2, Berna Moran

Yorum Gönder