14 Aralık 2021

Silo Hugh Howey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Hugh Howey
Çevirmen: Hugh Howey

Silo indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hugh Howey olan ve Monokl yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Silo eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Silo ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Silo TIKLA PDF İNDİR !

Silo Yazarı Kimdir ?

Silo yazarı Hugh Howey 'dır. Hugh Howey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Silo PDF indir oku

Silo indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Monokl yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Silo TIKLA PDF İNDİR !

Silo TIKLA PDF İNDİR !
Yakın bir gelecekte, yeryüzü zehirli gazlardan yaşanmaz hâldedir. İnsanlar dünyanın hayli sınırlı bir bölümünü, yaşadıkları çok katlı yeraltı silosunun en üst katındaki ekranlardan seyretmektedirler. Yasalar gereği bu tek görüntüyle yetinip yeryüzü hakkında hiçbir meraka kapılmaksızın yeraltına gömülü olarak, âdeta kapana kısılmış hâlde yaşamlarını sürdürürler. Zaten silodaki hayat da ancak sorgusuz ve sualsiz yaşandığında katlanılabilirdir. Ama bir de yaşadıkları hayatın gerçekliğinden şüphe duyup dışarısı hakkında sorgulamalar yapanlar vardır ki onlar bir daha asla uyanamayacakları bir kâbusun ortasında bulurlar kendilerini.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 520

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Monokl Silo TIKLA PDF İNDİR !

05.09.2020

Betimlemeleri fazla detaylı ama güzel

Kitabın konusu çok ilgi çekici. Anlatımı güzel ve akıcı. Betimlemeleri ise çok net ve fazla detaylı, hatta o kadar fazla ki olayları biraz uzatmak için yapıldığını düşünebilirsiniz. Kitap kesinlikle sıkıcı değil, olay akışı merak uyandırıyor sadece biraz ağır ilerliyor, sakın sıkılıp bırakmayın devam edin.


14.12.2016

bilim- kurgu severler

Bilim- kurgu severlerin okuması gereken iki kitap. "Silo" ve "Vardiya" ikisini de okudum üçüncü kitabı bekliyorum.


27.04.2016

Üçlemenin 3. kitabı.

Üçlemenin üçüncü kitabının hakları da MonoKL Yayınları´ndaymış ve çevriliyormuş. Bu yıl sonuna doğru piyasada olacakmış.

Bu arada üçüncü kitabın orijinal adı Sand değil Dust´tır efendim.

Silo TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Silo, Hugh Howey

Yorum Gönder