14 Aralık 2021

Kadından Kentler Murathan Mungan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Murathan Mungan
Çevirmen: Murathan Mungan

Kadından Kentler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murathan Mungan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadından Kentler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadından Kentler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadından Kentler TIKLA PDF İNDİR !

Kadından Kentler Yazarı Kimdir ?

Kadından Kentler yazarı Murathan Mungan 'dır. Murathan Mungan yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kadından Kentler PDF indir oku

Kadından Kentler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadından Kentler TIKLA PDF İNDİR !

Kadından Kentler TIKLA PDF İNDİR !
Kadından Kentler, Murathan Mungan'ın 16 kentte geçen 16 hikâyeden oluşan yeni kitabı. Kadından Kentler,
YAZAR HAKKINDA İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. İlkin çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları ve şiirleriyle görünen yazarın ilk kitabı 1980'de yayımlanan Mahmud ile Yezida'dır. Daha çok şiirleri, hikâyeleri, roman ve oyunlarıyla tanınan Murathan Mungan aynı zamanda radyo oyunu, film senaryosu ve şarkı sözü yazdı. 2007 yılını çok verimli geçiren yazar farklı türlerde beş kitap yayımladı: Kullanılmış Biletler (sinema yazıları), Kâğıt Taş Kumaş (oyun), Büyümenin Türkçe Tarihi (öykü seçkisi), Yedi Kapılı Kırk Oda (hikâye) ve Dağ (şiir)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Kadından Kentler TIKLA PDF İNDİR !

23.01.2016

Beğendim

Muhteşem bir kitap sonundaki sürpriz ayrıca harika


22.11.2014

Farklı okumak

Ya bu kitabı bazı arkadaşların beğenmemesi beni şaşırttı bana kalırsa bu kitabı beğenmeyen olamaz derdim


24.03.2010

Duygulara ayna vazifesi görecek türden bir kitap..

Aslında benzer konularda içinde bulunmuş olduğumuz ve gelecekte de bulunacağımız ruh hallerini, tespitlerimizi, ön yargı ve eleştirilerimizi bizim yerimize sesli olarak söyleyen bir anlatıma sahip bu kitapta, kendimizden parçalara çok sık rastlıyoruz... Mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

Kadından Kentler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kadından Kentler, Murathan Mungan

Yorum Gönder