1 Aralık 2021

Toza Sor John Fante Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: John Fante
Çevirmen: Avi Pardo

Toza Sor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Fante olan ve Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Toza Sor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Toza Sor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Toza Sor TIKLA PDF İNDİR !

Toza Sor Yazarı Kimdir ?

Toza Sor yazarı John Fante 'dır. John Fante yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Toza Sor PDF indir oku

Toza Sor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Toza Sor TIKLA PDF İNDİR !

Toza Sor TIKLA PDF İNDİR !
Çölde bir toz bulutuna kapılıp giden muhteşem bir aşkın öyküsü...

Bukowski'nin "Benim Tanrımdı" dediği yazarın başyapıtı...

Charles Bukowski gençlik yıllarında kütüphanede tesadüfen kitaplarını keşfettiği Fante'yi hiç unutmamış. Tanınmış bir yazar olunca, Fante'yi keşfinden 39 yıl sonra, 80'li yıllarda, kitaplarını basan yayınevine önermiş. Fante hayattayken kitaplarının yeniden basıldığını görmüş.

Charles Bukowski, "Fante benim tanrı'mdı" diyor Toza Sor'un önsözünde. John Fante gerçekten de iyi bir yazar. Kendi yaşamından yola çıkarak yazıyor eserlerini. Toza Sor'da yazarlık yaşamının, gençliğinin ilk yıllarını anlattığı dörtlemesinin en tanınmış romanı. Çölde bir toz bulutuna kapılıp giden muhteşem bir aşkın öyküsünü anlatıyor. Toza Sor'u okuduğunuzda gerçekçi anlatımı sizleri de etkileyecek ve Bukowski'ye hak vereceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık Toza Sor TIKLA PDF İNDİR !

22.10.2020

En sevdiğim yazarlardan biri

Muhteşem bi kitaptı edebiyat tutkunuysanız ve iyi bi şeyler okumak istiyorsanız mutlaka almalısınız bana biraz Knut Hamsun'un 'Açlık' kitabını anımsattı ama bunun ayrı bi tadı var ...


05.10.2020

Tanrının tanrısı

Etkileyici ve üzücü bi yaşantı


06.11.2018

Hayatımın en eni

Mutlaka okumanız lazım, sonunda nasıl ya nasıl olur buraya kadar mı diyeceğiz asla doyamayacağınız bir baş yapıt

Toza Sor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Toza Sor, John Fante

Yorum Gönder