1 Aralık 2021

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 Lousia May Alcott Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Lousia May Alcott
Çevirmen: Cevdet Serbest

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lousia May Alcott olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 Yazarı Kimdir ?

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 yazarı Lousia May Alcott 'dır. Lousia May Alcott yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 PDF indir oku

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 TIKLA PDF İNDİR !

Louisa May Alcott'ın 1868'de yayımlanan ölümsüz yapıtı Küçük Kadınlar'ın kuşaklar boyu her yaştan okuru büyülemesinde, aile hayatını idealleştirmesinin ve her çağda geçerliliğini koruyan evrensel temaları kucaklamasının rolü vardır kuşkusuz. Sevgi, dayanışma, ölüm, savaş ve barış, insanın kendi idealleriyle ailesine ve topluma karşı sorumluluğu arasındaki çatışma romanın başlıca temalarını oluşturur.

Erkek çocuğu gibi davranan yazar adayı Jo, güzel kıyafetlerin ve zenginliğin özlemini duyan Meg, narin ve kırılgan Beth, şımarık ve romantik Amy'den oluşan March kardeşler, Amerikan İç Savaşı sırasında New England'da ayakta kalmaya çalışırlar. Babaları savaştayken yoksullukla mücadele eden kızlar, kişilik olarak birbirlerinden farklı olsalar da ortak amaçları dini öğütlerin yol göstericiliğinde iyi birer insan olmaktır. Roman, kadınların dönemin katı toplumsal cinsiyet normlarının kendilerine dayattığı geleneksel rolleri benimsemek yerine hayata dair seçimlerini bizzat yapabileceklerini göstermiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 TIKLA PDF İNDİR !

29.10.2020

kitap yorumu

kitap çok çabuk geldi ve çok güzel bir kitaptı tavsiye ederim


09.07.2020

.

Kitabın devamı da var ama Türkçe ye çevrilmemiş, filmi izlediyseniz bu kitap filmin yarısını anlatıyor. Yarısından sonrası devam kitaplarında

Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Küçük Kadınlar-Modern Klasikler 142, Lousia May Alcott

Yorum Gönder