1 Aralık 2021

Bir Tereddüdün Romanı Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

Bir Tereddüdün Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Bir Tereddüdün Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Tereddüdün Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Tereddüdün Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Tereddüdün Romanı Yazarı Kimdir ?

Bir Tereddüdün Romanı yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Bir Tereddüdün Romanı PDF indir oku

Bir Tereddüdün Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Tereddüdün Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Tereddüdün Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Peyami Safa'nın romancılığının zirvesine çıktığı eserlerinden biri olan Bir Tereddüdün Romanı, I. Dünya Savaşı'ndan sonra inanmakla inkâr, bireysel ve toplumsal temayüller, kendi kendini tahrip aşkı ile yaratıcı hırslar ve sevdalar arasında kalan insa­noğlunun tereddüt ve bocalamalarını konu edinmiştir. Roman içinde yazılan roman kurmacası ve Peyami Safa'nın kendi hayatından derin izler taşıyan yapısıyla Bir Tereddüdün Romanı, mütareke yıllarında ve savaş sonrasında doğan yaşamak yorgunluğu, toplumsal değerlerin alt üst oluşu, geçmişle olan bağların kopuşu, ahlak bunalımı, maddî ve ruhî sefalet, hiçbir şeye tam olarak bağlanamamak acısı, insanla­rın inanmakla inkâr etmek, yapmakla yıkmak, sevmekle nefret etmek, iyilikle kötülük, isyan et­mekle boyun eğmek, ölmekle yaşamak arasında geçirilen tereddütleri üzerine kurulmuştur.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Tereddüdün Romanı TIKLA PDF İNDİR !

17.08.2020

Okunmalı

Peyami Safa kesinlikle tüm kulliyatini okuyacağım yazarlardan. Bu da cok iyiydi. Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi Türk yazarlardan...


21.06.2020

Nefis

tanpınarı hiç zahmetsiz okuyan bana  bile dil çok ağır geldi, ama bunun kitapta anlatılan batıya imreniş, ama bir yandan eskiyi bırakamayış, bir yandan belki  o deönemki "münevver zümre" yi resmetmek  ve hicvetmek için ağdalı dil kullanımı gibi sebepleri vardır. kitabın psikolojik derinliği, başta var olup, birden bire yok olan karakterler ve bunların bizi esas karakter ve olaya hazırlamaları, her karakterin ayrı ayrı oturmuş olması , inanılmaz hazin, depresif, histerik ve daha pek çok şeyi bir arada vermesi harika. Nefis bir kitap


21.03.2019

çok güzel

Peyami safanın tüm romanları gibi çok güzel

Bir Tereddüdün Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Bir Tereddüdün Romanı, Peyami Safa

Yorum Gönder