20 Aralık 2021

Titan'ın Sirenleri Kurt Vonnegut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,05 TL
Yazarı: Kurt Vonnegut
Çevirmen: Handan Balkara

Titan'ın Sirenleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kurt Vonnegut olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Titan'ın Sirenleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Titan'ın Sirenleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Titan'ın Sirenleri TIKLA PDF İNDİR !

Titan'ın Sirenleri Yazarı Kimdir ?

Titan'ın Sirenleri yazarı Kurt Vonnegut 'dır. Kurt Vonnegut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Titan'ın Sirenleri PDF indir oku

Titan'ın Sirenleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Titan'ın Sirenleri TIKLA PDF İNDİR !

Titan'ın Sirenleri TIKLA PDF İNDİR !

"Kesinkes bildiğim ilk şey şu: Eğer sorular mantıksızsa, cevaplar da mantıksız olacaktır."

Milyoner kâşif Winston Niles Rumfoord uzaygemisiyle bir krono- sinklastik infundibulumun ortasına dalarak saf enerjiye dönüşür. Yalnız elli dokuz günde bir maddeleşebilir ve bir saatliğine dünyadaki evine dönebilir. Tek tesellisi, artık geçmişi ve geleceği tamamen görebilmesidir: Karısının, dünyanın en zengin ve en ahlaksız adamı Malaki Constant'la birlikte uzay yolcusu olacağını da bilmektedir. Malaki'nin bu beklenmedik destansı yolculuğu onu tanıdık ve tanımadık pek çok gezegene, dünyamızın işgaline, Titan'da yüz binlerce yıldır bekleyen bir uzaylı turiste götürecektir. Acaba bu parçaları bir araya getirebilecek başka biri var mıdır?

Türkçede ilk defa yayımlananTitan'ın Sirenleri'nde Vonnegut bizi uzayda ve zamanda curcunalı bir yolculuğa çıkararak insanın hayattaki amacına ve evrenin derin anlamsızlığına dair kendi kıvrak kalemine özgü, benzersiz bir hayal sunuyor.

Kara mizahı, sivri dili ve eşsiz hayal gücüyle 20. yüzyılın en önemli yazarları arasında yer alan Vonnegut,Time'ın deyimiyle, "George Orwell, Dr. Caligari ve Flash Gordon'ı tek vücutta birleştiren bir yazar... ahlaklı bir soytarı, deli bir biliminsanı."

(Tanıtım Bülteninden)

Titan'ın Sirenleri TIKLA PDF İNDİR !Titan'ın Sirenleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Titan'ın Sirenleri, Kurt Vonnegut

Yorum Gönder