20 Aralık 2021

Bay Perşembe Gilbert Keith Chesterton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Gilbert Keith Chesterton
Çevirmen: Vedat Günyol

Bay Perşembe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gilbert Keith Chesterton olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bay Perşembe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bay Perşembe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bay Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Bay Perşembe Yazarı Kimdir ?

Bay Perşembe yazarı Gilbert Keith Chesterton 'dır. Gilbert Keith Chesterton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bay Perşembe PDF indir oku

Bay Perşembe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bay Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Bay Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Aykırı düşünceleri, siyaset ve topluma getirdiği eleştirileriyle İngiliz edebiyatının sıradışı isimlerinden biri olan G. K. Chesterton'tan heyecan verici bir roman…

Yirminci yüzyılda, Anarşist Merkez Konseyi adında gizli bir örgüt kuran bir grup devrimci dünyayı yok etmek için yemin eder.

Konseyde yedi adam vardır ve bunların her biri haftanın günleriyle adlandırılmıştır. Şans eseri konseyin arasına sızan Dedektif Syme, toplantılara giderek örgütün eylem planlarını öğrenmeye çalışır. Fakat bu adamların kimliklerinin ortaya çıkmasıyla Syme'ın kafası karışmaya başlar. Muhteşem olay örgüsü ve şaşırtıcı karakteriyle Bay Perşembe, okura devletle anarşi ve şüpheyle gerçek arasındaki çatışmayı sorgulatan gizemli bir polisiye…

(Tanıtım Bülteninden)

Bay Perşembe TIKLA PDF İNDİR !Bay Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bay Perşembe, Gilbert Keith Chesterton

Yorum Gönder