20 Aralık 2021

Deli Kız Gülsen Kılıçaslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,4 TL
Yazarı: Gülsen Kılıçaslan
Çevirmen: Gülsen Kılıçaslan

Deli Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülsen Kılıçaslan olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deli Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deli Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deli Kız TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kız Yazarı Kimdir ?

Deli Kız yazarı Gülsen Kılıçaslan 'dır. Gülsen Kılıçaslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Deli Kız PDF indir oku

Deli Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deli Kız TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kız TIKLA PDF İNDİR !






Siz hiç kendinizi bir yaprak gibi hissettiniz mi? Gözlerimi kapatıp o gün olanları her hatırladığımda aynı hissi yaşıyorum. Rüzgârda iradem dışında savrulan bir yaprak gibiydim. Uzun süre boyunca sonunu hiç göremeden ve ne olacağını hiç bilemeden, hayatım yön değiştirip durdu. Sonra bir nehre düştüm ve yaşamım, o coşkun akışın yön vermesiyle devam etti. Yine seçimim dışında bir yolculuğa devam ediyordum ama en azından gittiğim yön belliydi. Akıntıyı karşı koyma isteğim ise cidden komikti. Bir yaprağın koskoca nehir karşısındaki şansı nedir ki? Belki de benim hayatla ilgili, herkesin kendi hayatında dönüm noktası dediği ilahî mesajım bu zor yolla gelmişti. Mesaj… Evet, her şey bir mesajla başlamıştı zaten. O gün gelen ve aptal bir gençlik heyecanıyla ardını hiç sorgulamadan cevapladığım bir mesaj…


Kadir, kız arkadaşından gelen mesaj üzerine onun istediği yere gider ancak içine çekildiği şey beklediği gibi romantik bir buluşma olmayacaktır. Çünkü gittiği yerde onu bekleyen kişi sevgilisi değil Aslı'dır. Herkesin Deli Kız diye bildiği Aslı…



(Tanıtım bülteninden)




Deli Kız TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2019

Meraklı hikaye

Kitabı elime ilk aldığımda acaba nasıl bitiricem diye mızlanarak başladığım 432 sayfalık bir kitap. Lakin okumaya başladığım anda da bir an evvel bitirip kitabın sonunu görmenin merak ve heyecanı ile 3 gün içinde bitirdiğim harika bir kitap. Bazen ikilinin didişmelerinden öyle güldüm ki, evdekiler acaba ne oluyo diye merakla yüzüme baktılar :) Ve her ne kadar hikayedeki Kadir gibi inat edip, kabullenmek istemesekte, bazen bazı şeyleri akışına bırakmak gerekir. Her ne kadar asi insanoğlu bunu kabullenmekte zorluk çıkarsa da. Olanda hayr vardır. İyi okumalar :)


04.07.2017

Deli gibi buda güzeldi tavsiye

Deli kitabını okuyanlar olarak devamı değil Delinin ama buda en az Deli kadar güzeldi değişik hikayesi ve yine aşk ile güzel kitap.

Deli Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Deli Kız, Gülsen Kılıçaslan

Yorum Gönder