24 Aralık 2021

Sula Toni Morrison Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,67 TL
Yazarı: Toni Morrison
Çevirmen: Ülker İnce

Sula indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Toni Morrison olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sula eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sula ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sula TIKLA PDF İNDİR !

Sula Yazarı Kimdir ?

Sula yazarı Toni Morrison 'dır. Toni Morrison yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sula PDF indir oku

Sula indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sula TIKLA PDF İNDİR !

Sula TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Edebiyat tarihine armağan ettiği ölümsüz karakterler ve çarpıcı kurgularla dünya edebiyatının önde gelen isimlerinden, Nobel ve Pulitzer ödüllü yazar Toni Morrison ırk ve cinsiyet ayrımcılığını görünür kılan romanlarıyla okurların belleğinde eşsiz bir yer edinmiştir.

Kadın olmanın kuşatılmışlığını birlikte, yoksulluk ve yoksunluk içinde büyürken öğrenen iki kız arkadaş üzerinden suçu dahi paylaşmanın, aşkın ve ihanetin çarpıcı hikâyesi Morrison'un şiirsel dilinde hayat buluyor. Toplumsal normları kabullenişle, kendini bulma ve özgürleşme çabasının çelişkisi dönemin çetin atmosferinde gitgide çözümsüz bir hal alırken, farklı olana karşı duyulan korkunun birleştirici gücü Morrison'un usta kalemiyle gözler önüne seriliyor.

Güvendikçe yara almanın, sahiplenişin yarattığı esaret korkusunun, yaralara ama en çok da yaralayanlara duyulan özlemin, bütün olma, tamamlanma arayışının ve her şeye rağmen ayakta kalmanın; kadın olmanın incelikli hikâyesi: Sula.

Editör:Bilge Sancı
Kapak Tasarımı:Gülay Tunç

Sula TIKLA PDF İNDİR !

16.09.2020

Akıcı

Diğer kitaplarından daha az beğensem de diliyle konusuyla olguları ele alış biçimiyle aralıklı yormayan anlatımıyla akıcı . Mutlaka okuyunuz.


06.11.2019

Mükemmel

Hem siyah hem de kadın olmayı mükemmel anlatan bir roman. Birini gerçekten tanımanın, aile olmanın, bir şeyler paylaşmanın basit milyonlarca şeyden oluştuğunu, o basit ve milyonlarca şeyin aslında insanın tüm yaşantısı olduğunu çok iyi anlatıyor Toni Morrison.

Sula TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sula, Toni Morrison

Yorum Gönder