24 Aralık 2021

Çocuk ve Edebiyat Sedat Sever Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 49,0 TL
Yazarı: Sedat Sever
Çevirmen: Sedat Sever

Çocuk ve Edebiyat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sedat Sever olan ve Tudem Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çocuk ve Edebiyat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çocuk ve Edebiyat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocuk ve Edebiyat TIKLA PDF İNDİR !

Çocuk ve Edebiyat Yazarı Kimdir ?

Çocuk ve Edebiyat yazarı Sedat Sever 'dır. Sedat Sever yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Çocuk ve Edebiyat PDF indir oku

Çocuk ve Edebiyat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tudem Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocuk ve Edebiyat TIKLA PDF İNDİR !

Çocuk ve Edebiyat TIKLA PDF İNDİR !
Sever'in uzun yıllara dayanan birikimlerini büyük titizlikle bir araya getirdiği; edebiyat yapıtlarının çocuğun gelişim sürecindeki yeri, çocuk edebiyatının temel ögeleri gibi konuları ele alıdığı önemli bir çalışma.

Anne-babaların, akademisyenlerin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve çocuk edebiyatına ilgi duyan herkesin yararlanabileceği temel bir kaynak, kılavuz niteliğinde bir kitap.

Çocuk edebiyatıyla ilgili herkesin, bu konuda bilimsel çalışma yapanların, öğretmenlerin ve ilgili bölüm öğrencilerinin yararlanabileceği rehber bir kitap. "Edebiyat bize, sanatçı duyarlılığıyla kurgulanmış bir yaşam sunar. Yaşamımıza yeni anlamlar katar. İnsan ve yaşam gerçekliğini sanatçı duyarlılığıyla kavramamıza, bu gerçekliğe sanatçının penceresinden bakmamıza olanak sağlar." diyen Prof. Dr. Sedat Sever özenle hazırladığı bu kitapta, çocuk edebiyatının karakter, konu, ileti, resim, dil ve anlatım gibi öğelerini somut örneklerle açıklıyor.



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tudem Yayınları Çocuk ve Edebiyat TIKLA PDF İNDİR !Çocuk ve Edebiyat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Çocuk ve Edebiyat, Sedat Sever

Yorum Gönder