24 Aralık 2021

Asil Duygular Emma Chase Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Emma Chase
Çevirmen: Esra Çetin

Asil Duygular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emma Chase olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, 296 sayfalık Asil Duygular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asil Duygular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asil Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Asil Duygular Yazarı Kimdir ?

Asil Duygular yazarı Emma Chase 'dır. Emma Chase yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Asil Duygular PDF indir oku

Asil Duygular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, 296 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asil Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Asil Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Logan St. James...

Hatırlamak istemediği geçmişini ardında bırakmak ve büyük bir asaletin parçası olabilmek için yıllarınıvermiş bir yakın koruma... Görevi, sadakat yemini ettiği kraliyet ailesinden bir ismi, Prenses Olivia'nın kardeşi Ellie Hammond'ı korumak. Asla odağını kaybedemez, korumakla yükümlü olduklarını gözünün önündenayıramaz ve asla, asla âşık olamaz.Ellie Hammond... Akıllı, çekici, güzelliğiyle baş döndüren bir genç kız… Ablası Prenses Olivia masalsı bir dünyaya adım atarken, o kendi yolunu bulmaya çalışıyor ve umutsuz bir aşka düşüyor. Peki Logan, Ellie'yi yalnızca işinin bir parçası olarak görebilecek mi? Yoksa, yıllarca koruduğu o güzel genç kız adım adım çekici bir kadına dönüşürken, karşı konulmaz arzularına teslim mi olacak? Logan bir seçim yapmak zorunda: Geçmişin anılarını kapatan kraliyet ailesi ya da aşkın asaleti...

(Tanıtım Bülteninden)

Asil Duygular TIKLA PDF İNDİR !Asil Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Asil Duygular, Emma Chase

Yorum Gönder