31 Aralık 2021

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler Hermann Hesse Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Hermann Hesse
Çevirmen: Hermann Hesse

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hermann Hesse olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler Yazarı Kimdir ?

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler yazarı Hermann Hesse 'dır. Hermann Hesse yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler PDF indir oku

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

"Yaşama anlam kazandıracak tek şey varsa o da sevgidir. Şöyle ki: Biz ne kadar sevebilir, ne kadar özveride bulunma gücünü gösterebilirsek, yaşamımız o ölçüde anlam kazanır" diyen Hesse'nin yapıtından oluşturulan Sevebilen Mutludur adlı seçkide yer alan öyküler, şiirler, masallar, notlar, aforizmalarda, Ben'den Sen'e doğru atılan adım ve iç dünyanın itici gücü olarak Sevgi, tıpkı insan yaşamının evrensel tarihindeki gibi leitmotiv olma özelliği taşıyor.

Başka başka bulgularla deneyimlenebilen, tanımlanabilen ve anlamlandırılabilen Sevgi'nin varolma biçimleri Hesse'nin sözcük paletiyle kendi rengini buluyor.

Yumuşak güçlüdür sertten.

Su güçlüdür kayadan.

Sevgi güçlüdür şiddetten.

(Tanıtım Bülteninden)

Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Sevebilen Mutludur - Modern Klasikler, Hermann Hesse

Yorum Gönder