31 Aralık 2021

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları Yazarı Kimdir ?

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları PDF indir oku

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

"Güzelliği ile bütün erkekleri teshir eden, zekâsıyla bütün zenginleri dolandıran ve cesaretiyle birçok müesseseleri soyan şeytan bir kadın" olarak Tilki Leman'ın maceraları, ilk Cingöz Recai dizisinden sonra, 1926 veya 1927'de neşredilmiştir. İstanbul Emniyetinin sertaharri memurlarından Ahmet Fatin'i peşinden koşturan ve her defasında onun elinden kurtulmayı başaran Tilki Leman, Türk ve dünya polisiye edebiyatının ilk kadın antikahramanlarındandır. Toplam 5 hikaye halinde neşredilen Tilki Leman'ın Harikulâde Maceraları, Erol Üyepazarcı'nın notlarıyla ilk defa yeni harflere aktarılmıştır.

1- Bir Damla Kan ve Bir Haykırış

2- Bir Fincan Süt

3- Kızıl Maskeli Kadın

4- Apartman Baskını

5-Karanlıklara Doğru

(Tanıtım Bülteninden)

Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları TIKLA PDF İNDİR !Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Tilki Leman'ın Harikulade Maceraları, Peyami Safa

Yorum Gönder