31 Aralık 2021

Kraliçenin Pireleri Tarık Tufan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Tarık Tufan
Çevirmen: Tarık Tufan

Kraliçenin Pireleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Tufan olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Kraliçenin Pireleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kraliçenin Pireleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kraliçenin Pireleri TIKLA PDF İNDİR !

Kraliçenin Pireleri Yazarı Kimdir ?

Kraliçenin Pireleri yazarı Tarık Tufan 'dır. Tarık Tufan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kraliçenin Pireleri PDF indir oku

Kraliçenin Pireleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kraliçenin Pireleri TIKLA PDF İNDİR !

Kraliçenin Pireleri TIKLA PDF İNDİR !

Tarık Tufan geçmiştenbugüne, sokak sokak, oda oda yaralarımıza dokunuyor.

Kraliçenin Pireleri, boğucu bir dünyada mahsur kalmış yazarın çıkış arayışları; dünyaya ve Türkiye'ye hem içeriden hem dışarıdan bakış denemeleri; şehrine dair,tutkulu, yalın ve isyankâr satırları…

"Kentin üstü başı bakımsız sokaklarını merhametli kadınlar emzirip, büyütüyor.Saçlarından göç etmeyi becerememiş, zayıfkırlangıçlar dağılıyor sokaklarımıza.Gözkapaklarına gizlenmiş bereketli bulutlar yağmurlarını saçıyorlar üzerimize. Bizim sokaklarımızı kadınlarımız teselli ediyor."

(Tanıtım Bülteninden)

Kraliçenin Pireleri TIKLA PDF İNDİR !Kraliçenin Pireleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kraliçenin Pireleri, Tarık Tufan

Yorum Gönder