4 Aralık 2021

Sessiz Ev Orhan Pamuk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Orhan Pamuk
Çevirmen: Orhan Pamuk

Sessiz Ev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Pamuk olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sessiz Ev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sessiz Ev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sessiz Ev TIKLA PDF İNDİR !

Sessiz Ev Yazarı Kimdir ?

Sessiz Ev yazarı Orhan Pamuk 'dır. Orhan Pamuk yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sessiz Ev PDF indir oku

Sessiz Ev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sessiz Ev TIKLA PDF İNDİR !

Sessiz Ev TIKLA PDF İNDİR !

Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 1983 yılında yayımlanan ikinci eseri Sessiz Ev, üç kardeşin babaannelerini ziyaret etmek üzere İstanbul'daki Cennethisar kasabasında geçirdikleri bir haftayı konu edinmektedir.


Orhan Pamuk, Sessiz Ev kitabını 32 bölüm halinde kurgulamıştır. Her bölüm farklı karakterlerin gözünden anlatılmaktadır. Romandaki zamanın, 12 Eylül 1980'de yaşanan askerî darbeden kısa bir süre önce geçmesi nedeniyle darbeden önceki siyasî ve toplumsal gerginlikler romanda derinden hissedilmektedir.


Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Sessiz Ev TIKLA PDF İNDİR !

18.07.2019

Başarılı bir eser

Orhan Pamuk'un ilk eserlerinden biri olmasına rağmen oldukça başarılı bir eser. Severek ve heyecanla okudum diyebilirim. Kişiler arasındaki geçişler, zaman içerisindeki geçişler ile okuyucuyu sürekli heyecan içerisinde bırakıyor. Eser bir aileyi verirken, sosyal yaşamı, tarihi de içine serpiştirmiş bu bakımdan dikkate değer bir eser diye düşünüyorum.


02.04.2019

Güzel bir roman

Anlatım biçimdeki güzellik sebebiyle okunması gereken bir roman


01.02.2019

Sıkıcı

Başından itibaren hiçbir önemli olayın olmadığı, hiçbir merak uyandırmayan garip bir kitap. Ana konusunu anlamadım, okuyunca ne kazandım hiç. Tamamen zaman kaybı..

Sessiz Ev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sessiz Ev, Orhan Pamuk

Yorum Gönder