21 Aralık 2021

Şanzelize Düğün Salonu Tarık Tufan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: Tarık Tufan
Çevirmen: Tarık Tufan

Şanzelize Düğün Salonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Tufan olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 276 sayfalık Şanzelize Düğün Salonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şanzelize Düğün Salonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şanzelize Düğün Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Şanzelize Düğün Salonu Yazarı Kimdir ?

Şanzelize Düğün Salonu yazarı Tarık Tufan 'dır. Tarık Tufan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şanzelize Düğün Salonu PDF indir oku

Şanzelize Düğün Salonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 276 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şanzelize Düğün Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Şanzelize Düğün Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Tarık Tufan bir arafta, birtereddüt anında, büyük biraşk hikâyesi anlatıyor.

Aşkta savrulan bir adamı, şeyh babasının vefatından sonra üç dervişin ziyaret etmesiyle başlar hikâye… Ardından, kaçırılmış bir gelin, parayla sohbet satın alan yaşlı bir adam, sıra dışı bir iş teklifi ve derin bir aşk uğruna feda edilenler katılır bu tuhaf karnavala.

"Aşk bize kefil oluyor bir yerde. Kalan borcumuzu temizliyor. Borç dediğim, hayata olan borcumuz; iyi insanlara, deftere yazan bakkallara, az isteyince de çok veren lokantacılara, yaptığı yemekten bir kap da sana getiren komşu kadınlara olan borcumuz. Kalan son canımızı kendi elimizle almamıza mâni oluyor. Tesellimiz oluyor."

(Tanıtım Bülteninden)

Şanzelize Düğün Salonu TIKLA PDF İNDİR !

04.10.2020

tarık tufan

yazarın diğer eserleri gibi başlayınca elinizden düşürmeden okuyabileceğiniz bir kitap.

Şanzelize Düğün Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şanzelize Düğün Salonu, Tarık Tufan

Yorum Gönder