21 Aralık 2021

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli Paulo Coelho Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: Paulo Coelho
Çevirmen: Haldun Pamir

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paulo Coelho olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli Yazarı Kimdir ?

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli yazarı Paulo Coelho 'dır. Paulo Coelho yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli PDF indir oku

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Veronika görünüşte her istediğine sahip, renkli bir yaşam süren, erkeklerle gezip tozan genç ve güzel bir kadındır. Buna karşın bir şeylerin eksik olduğu hissiyle mutsuz bir hayat sürer. Başarısız bir intihar girişiminin ardından kendini bir akıl hastanesinde bulur. Üstelik çok kısa bir ömrü kaldığını öğrenir. Zaten ölmek isteyen Veronika, bu süreçte başka dünyaların insanlarını tanırken kendi benliğini de keşfetmeye başlar.

Paulo Coelho, Bosna ve Slovenya'da geçen, en sevilen romanlarından biri olanVeronika Ölmek İstiyor'da, varoluşumuzun her dakikasında yaşam ile ölüm arasında bir seçim yapıyormuş gibi hissetmemizi istiyor. Toplumun alışılmış kalıplarının dışına çıkanları, farklı düşünceleri yüzünden önyargıları göğüslemek zorunda kalanları ve tüm olumsuzluklara rağmen hayatın sonsuz değerini anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

15.07.2020

Tavsiye ederim

Sonu şaşırtıcıydı.Çok severek okudum. Ciltli baskılar bir başka güzel oluyor.


27.02.2020

Tavsiye

Filmi ve kitabı uyumlu olan nadir eserlerden.Varoluşsal gelgitleri olanlar için ilaç gibi kitap.


26.01.2020

harika

muhteşem bir kitap, baştan sona soluksuz okuyup bitirdim. Ayrıca bu serinin özel ciltli olması kitabın görünüşünü çok estetik ve sağlam hale getirmiş.

Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Veronika Ölmek İstiyor-Ciltli, Paulo Coelho

Yorum Gönder