9 Aralık 2021

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik Anton Pavloviç Çehov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Anton Pavloviç Çehov
Çevirmen: Anton Pavloviç Çehov

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anton Pavloviç Çehov olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik Yazarı Kimdir ?

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik yazarı Anton Pavloviç Çehov 'dır. Anton Pavloviç Çehov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik PDF indir oku

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Öylesine Bir Hikaye, yaşlı ve güçten düşmüş biri olduğunu düşünen tıp profesörü Nikolay Stepanoviç'le artık hayatta olmayan bir dostunun ona emanet ettiği manevi kızının, Katya'nın hikâyesi. Huysuz karısı, gönlünü bir sahtekâra kaptırdığını düşündüğü kızı ve ekonomik sorunları nedeniyle aile hayatında da mutsuz olan bu başarılı akademisyenin kaleminden okuduğumuz bir günlüğün parçası aslında. 19. yüzyıl Moskova'sının sanat çevresinde bir türlü tutunamayan genç oyuncu Katya'nın ve artık ölümün pusuda beklediğini düşünen profesörün, umudunu yitirmiş bu iki insanın yaşamın yüzeysel gerçeklerinin ötesine geçen öyküsü, türün ustası Çehov'un olgunluk çağı yapıtlarından biri.

(Tanıtım Bülteninden)

Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Öylesine Bir Hikaye-Kısa Klasik, Anton Pavloviç Çehov

Yorum Gönder