9 Aralık 2021

Karanlığın Ayak İzleri Tess Gerritsen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,05 TL
Yazarı: Tess Gerritsen
Çevirmen: Tess Gerritsen

Karanlığın Ayak İzleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tess Gerritsen olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Karanlığın Ayak İzleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığın Ayak İzleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığın Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın Ayak İzleri Yazarı Kimdir ?

Karanlığın Ayak İzleri yazarı Tess Gerritsen 'dır. Tess Gerritsen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Karanlığın Ayak İzleri PDF indir oku

Karanlığın Ayak İzleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığın Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Eski sırlar da bir gün açığa çıkar…

Beryl Tavistock, anne babasının yirmi yıl önceki şüpheli ölümünün etkisinden kurtulamamıştır. Onu altüst eden bir haberle, gerçeğin peşine düşmeye karar verir. Beryl tehlikeli sorular sormaya başlayınca kendini beklenmedik bir kovalamacanın içinde bulur.

Araştırması onu ailesini kaybettiği Paris'in sokaklarından güneşli bir Yunan adasına kadar götürür. Casusların dünyasının içine çekildikçe ihtiyacı olan yardımı eski CIA ajanı Richard Wolf'tan alacaktır.

Ama bu dünyada birilerine güvenmek zordur; arkadaşlar düşmanlara, düşmanlar katillere dönüşebilir.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlığın Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !Karanlığın Ayak İzleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Karanlığın Ayak İzleri, Tess Gerritsen

Yorum Gönder