9 Aralık 2021

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak Ahmet Ümit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,2 TL
Yazarı: Ahmet Ümit
Çevirmen: Füsun Turcan Elmasoğlu

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ümit olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak Yazarı Kimdir ?

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak yazarı Ahmet Ümit 'dır. Ahmet Ümit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak PDF indir oku

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak TIKLA PDF İNDİR !
Devletin derinlikleri, toprağın derinliklerinden daha karanlıktır.

1926 yılının o hüzünlü sonbaharı. Osmanlı İmparatorluğu yıkılmış, genç cumhuriyet ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor. O büyük altüst oluşun içinde bir adam: Şehsuvar Sami… Bir zamanların İttihat ve Terakki fedaisi, şimdilerin yorgun komitacısı. Şehsuvar Sami'nin etrafında dönen amansız bir entrika. Bir yanda kaybettiği ama hiçbir zaman yüreğinden çıkartamadığı sevgilisi Ester, öte yanda yaşanılan tarihsel bozgun… Kaybedilen bir ülke, kaybedilen bir şehir, kaybedilen bir hayat. Ve aklında hep aynı soru: Devlet mi kutsaldır, yoksa insan mı?

"Ölüm, şehirlerimizi kaybetmekle başlar." Kim söylemişti bu cümleyi hatırlamıyorum, ne yazık ki doğru… Doğru, lakin eksik. Ölüm, şehirlerimizi kaybetmekle başlar, vatanımızı kaybetmekle neticelenir.

Sahi nedir vatan? Bir toprak parçası mı, uçsuz bucaksız denizler, derin göller, yalçın dağlar, verimli ovalar, yemyeşil ormanlar, kalabalık şehirler, tenha köyler mi? Hayır, bütün bunların ötesinde bir anlam taşır vatan. Ne sadece toprak parçası, ne su havzaları, ne ağaç silsilesi… Annemizin şefkati, babamızın saçlarına düşen ak, ilk aşkımız, doğan çocuğumuz, dedelerimizin mezarlarıdır vatan…

Vatanı olmayan insanın hayatı da olmaz. Evet, bir vakitler zihnim, kalbim bu fikirlerle doluydu. Şimdi? Şimdi bilmiyorum…
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 560

Baskı Yılı: 2015


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 560

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

Sürükleyici

Ahmet Ümit in en güzel kitabı olabilir. Sürükleyici ve güzel hikayesiyle herkese tavsiye ederim.


17.04.2020

Sürükleyici

Gerçekten güzel kurgulanmış,tarihi bir roman niteliğinde.Olayarınbir kısmının tarihsel olayların perde arkasında yaşanıyor olması da  tarihi daha okunulası kılıyor.Olayları çözmek için okudukça kendinizi kaptırıyorsunuz ve bir bakmışsınız kitap bitmiş


16.04.2020

sürükleyici

imparatorluğun son zamanları ve cumhuriyetin ilk yıllarında geçen bir teşkilat-ı mahsusa'cının hikayesi

Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Elveda Güzel Vatanım - Kırmızı Kapak, Ahmet Ümit

Yorum Gönder