27 Aralık 2021

Makedonya 1900 Necati Cumalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Necati Cumalı
Çevirmen: Necati Cumalı

Makedonya 1900 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necati Cumalı olan ve Cumhuriyet Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Makedonya 1900 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Makedonya 1900 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Makedonya 1900 TIKLA PDF İNDİR !

Makedonya 1900 Yazarı Kimdir ?

Makedonya 1900 yazarı Necati Cumalı 'dır. Necati Cumalı yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Makedonya 1900 PDF indir oku

Makedonya 1900 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cumhuriyet Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Makedonya 1900 TIKLA PDF İNDİR !

Makedonya 1900 TIKLA PDF İNDİR !
... Urla'da üç yıl yatağında sılasını yaşadı. Baktığı yerden gözlerini ayırmadan sık sık dalar giderdi.

Arada, kendini tutamadığı sıralarda, "Ah, Florina'yı bırakmayacaktım, Florina'da ölecektim!" dedikçe, artık gölgelenmeye başlayan bakışlarında, cins atlar gibi, geniş sağrılı dik omuzlu dağlarının izdüşümleriyle Makedonya göklerinin ışığı yansır, yüzü bulutlardan sıyrılmış gibi aydınlanırdı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları Makedonya 1900 TIKLA PDF İNDİR !

28.08.2009

Makedonya 1900 kitabını mutlaka okuyun ve mutlaka

2008´in Kasım ve Aralık aylarında, Fransızların BBC World gibi, uluslararası yayınlar için kullandıkları TV5 kanalında "LE DERNIER SEIGNEUR DES BALKANS" (Balkanların Son Efendisi) ismiyle bir mini dizi yeniden yayınlandı. 2005 tarihli. Film senaryosu, Viran Dağlar kitabı temelinde hazırlanmış. Fransızların entellektüel merakına şapka çıkardım. Onlara bu kadar yabancı bir konu için para koyup, proje üretmeleri ve film yapmaları çok enteresan. Necati Cumalı´nın Makedonya 1900 ve Viran Dağlar kitaplarını hepimiz okumalıyız. Necati Cumalı´daki gerçekçilik, sadelik ve duygu derinliği dikkat çekici. Osmanlı´nın son döneminde Balkanlar´daki durum ve duygular nasıldı?
Necati Cumalı, çok özel bir pencere açıyor okuyucuya...Makedonya 1900 üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin insanları kendisine çekiyor. Hem büyük bir keyifle, hem de hüzünle okudum.
Mutlaka okuyun ve mutlaka okutun!

Makedonya 1900 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Makedonya 1900, Necati Cumalı

Yorum Gönder