1 Aralık 2021

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 Howard Phillips Lovecraft Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Howard Phillips Lovecraft
Çevirmen: Betül Kadıoğlu

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Howard Phillips Lovecraft olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 TIKLA PDF İNDİR !

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 Yazarı Kimdir ?

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 yazarı Howard Phillips Lovecraft 'dır. Howard Phillips Lovecraft yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 PDF indir oku

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 TIKLA PDF İNDİR !

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 TIKLA PDF İNDİR !

Korku ve gizem dolu öyküleriyle tanınan Howard Phillips Love- craft'ın altı öyküden oluşan Nyarlathotep adlı seçkisi yazarın üslubunun ve hayal gücünün çok iyi örneklerini içeriyor: Tekinsiz, tarihsel gerçeklerle kurmacanın birbirine karıştığı "Evdeki Resim", beklenmedik sonuyla okuru irkilten "Korkunç Yaşlı Adam", yazarın külliyatı içinde mizah duygusuyla öne çıkan "Yüzyılı Sonlandıran Dövüş", ürpertici bir mezarlık öyküsü olan "Mahzende", şiirsel rüya anlatısı "Nyarlathotep" ve karanlık bir zihnin derinliklerine dalan kısa ama çarpıcı "Hafıza".

(Tanıtım Bülteninden)

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 TIKLA PDF İNDİR !

21.04.2020

Sürükleyici!

Üstad her zamanki gibi döktürmüş...Akademik araştırmalar içinde yüzerken kısa bir mola vermek için en ideal kitap diyebiliriz.

Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Nyarlathotep-Kısa Klasikler 13, Howard Phillips Lovecraft

Yorum Gönder