1 Aralık 2021

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli Louisa May Alcott Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Louisa May Alcott
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Louisa May Alcott olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 424 sayfalık Küçük Kadınlar - Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Kadınlar - Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Kadınlar - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli yazarı Louisa May Alcott 'dır. Louisa May Alcott yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli PDF indir oku

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 424 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Kadınlar - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kadınlar, İç Savaş döneminde babaları cepheye gidince anneleriyle zorlu bir yaşam mücadelesi veren dört kız kardeşin hikâyesidir. Zengin olma hayali kuran güzelMeg; kız çocuklarının evliliğe mahkûm edilişine isyan eden, yazar adayıJo; piyano tutkunu, yardımsever, utangaçBeth ve sanatçı ruhlu, uçarı Amy. Birbirlerinden farklı karakterlere sahip bu dört kardeş kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırken bazen yalpalayacak bazen düştükleri yerden tek başlarına ya da el birliğiyle kalkıp yollarına devam edeceklerdir.

Louisa May Alcott'ı kariyerinin en üst noktasına taşıyan ve otobiyografik öğeler içeren, çocukluğun naifliği ile yetişkinliğin acımasız gerçeklerini karşı karşıya getiren ve her yaştan okur için ilham verici olan bu eseri Çiğdem Öztekin'in özenli çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Kadınlar - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !Küçük Kadınlar - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Küçük Kadınlar - Bez Ciltli, Louisa May Alcott

Yorum Gönder