9 Aralık 2021

Monte Cristo Kontu Alexandre Dumas Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 75,0 TL
Yazarı: Alexandre Dumas
Çevirmen: İsmail Yerguz

Monte Cristo Kontu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alexandre Dumas olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 1440 sayfalık Monte Cristo Kontu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Monte Cristo Kontu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Monte Cristo Kontu TIKLA PDF İNDİR !

Monte Cristo Kontu Yazarı Kimdir ?

Monte Cristo Kontu yazarı Alexandre Dumas 'dır. Alexandre Dumas yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Monte Cristo Kontu PDF indir oku

Monte Cristo Kontu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 1440 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Monte Cristo Kontu TIKLA PDF İNDİR !

Monte Cristo Kontu TIKLA PDF İNDİR !

"Monte Cristo Kontu bugüne kadar yazılmış en heyecan verici romanlardan biridir. Dumas bir celladın bile yüreğini sızlatacak muazzam maharetiyle tek bir romanda üç arketipi bir araya getiriyor: masumiyetin yok edilmesi, zulüm gören kurbanın biraz da şansın yardımıyla onu sıradan fanilerden ayıran muazzam bir servet kazanması ve sonunda da yazarın akla hayale sığmayacak denli nefret edilesi olduğunun altını çizdiği karakterlerin ölümüyle neticelenen intikam planı.Kolektif hafızaya musallat olan gerçek bir başyapıt, kült bir eser."

Umberto Eco

(Tanıtım Bülteninden)

Monte Cristo Kontu TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

muh te şem

kesinlikle muhteşem bir baskı


07.11.2020

Şahane Kapak Tasarımı

Kitap bende var ama bu kapak öyle güzel olmuş ki kitaplığımda olmazsa olmaz.


19.10.2020

Yeniden dünya klasiği

Okumadı heyecan uyandıran bir roman

Monte Cristo Kontu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Monte Cristo Kontu, Alexandre Dumas

Yorum Gönder