9 Aralık 2021

Cumhuriyet Türk Mucizesi Turgut Özakman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Turgut Özakman
Çevirmen: Turgut Özakman

Cumhuriyet Türk Mucizesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turgut Özakman olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cumhuriyet Türk Mucizesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cumhuriyet Türk Mucizesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cumhuriyet Türk Mucizesi TIKLA PDF İNDİR !

Cumhuriyet Türk Mucizesi Yazarı Kimdir ?

Cumhuriyet Türk Mucizesi yazarı Turgut Özakman 'dır. Turgut Özakman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cumhuriyet Türk Mucizesi PDF indir oku

Cumhuriyet Türk Mucizesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cumhuriyet Türk Mucizesi TIKLA PDF İNDİR !

Cumhuriyet Türk Mucizesi TIKLA PDF İNDİR !
'Cumhuriyet', Türkiye Üçlemesi'nin üçüncü kitabıdır (birincisi Diriliş, ikincisi Şu Çılgın Türkler). Objektif bilim adamları Milli Mücadele ile başlayıp Cumhuriyet'le süren bu dönemi Türk Mucizesi diye adlandırıyorlar. Kitapta, Büyük Zafer'den Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna kadarki olaylar yer alıyor. Bir yanda cumhuriyetçiler var, öte yanda bu daha iyi, daha insanca, daha onurlu düzeni istemeyenler. Ders ve ibret verici, uyarıcı bir dönem.



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Cumhuriyet Türk Mucizesi TIKLA PDF İNDİR !

25.09.2019

Harika birkitap

Ben yazarin yaklasik tum kitaplatini okudum yazar sade yalin anlasilir bir dilkullanir her kitabinda emeklerinden dolayi herkeze tesekurler.Bu kitap tarihimizi tarafsiz ve gercekci bir dille yazilmistir.okudikdan sonra aklinizda tarikle ilgili bir suphe kalmaz.


16.03.2011

Dipnotlar

Kitabın çok anlaşılır ve basit bir dille herkesin anlayacağı şekilde yazıldığı doğru.Çekilen sıkıntıları ve acıları film seyredercesine algılıyorsunuz.Ancak benim takıldığım nokta dipnotlar. Bu kadar çok dipnota gerek var mıydı. Sonuçta her defasında kitabı çevirip dip not okumak kitabın akıcılığını engelliyor ve dolayısıyla alınan hazzı da azaltıyor. Bazı dipnotlar kitabın içine yerleştirilebilirdi,bazıları olmasa da olurdu diye düşündüm okurken.Her sayfada neredeyse en az bir dipnot var.


29.01.2010

Cumhuriyet

Cumhuriyetin kuruluş aşamasında memleketin içinde bulunduğu zor vaziyeti, bu vaziyetin içinde memleketteki hanlerin çalışmlarını, emperyalist Avrupa'nın gerçek yüzünü ve nicelerini bu kitapta tüm yönleriyle göreceksiniz.
En önemlisi ulusunun kurtuluşu için bütün dünyayı karşıına alabilen yüce kurtarıcı MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e ve şanlı TÜRK ordusuna bir kez daha hayran olcaksınız.

Cumhuriyet Türk Mucizesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cumhuriyet Türk Mucizesi, Turgut Özakman

Yorum Gönder