9 Aralık 2021

Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Tarık Tufan
Çevirmen: Tarık Tufan

Kekeme Çocuklar Korosu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Tufan olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kekeme Çocuklar Korosu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kekeme Çocuklar Korosu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kekeme Çocuklar Korosu TIKLA PDF İNDİR !

Kekeme Çocuklar Korosu Yazarı Kimdir ?

Kekeme Çocuklar Korosu yazarı Tarık Tufan 'dır. Tarık Tufan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kekeme Çocuklar Korosu PDF indir oku

Kekeme Çocuklar Korosu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kekeme Çocuklar Korosu TIKLA PDF İNDİR !

Kekeme Çocuklar Korosu TIKLA PDF İNDİR !
"Modern yaşam ölümü unutturur" der Ahmet Hamdi Tanpınar. Bu söz herhalde en çok 1980 sonrası kuşak için geçerli. Sadece ölümü unuttursa iyi, tüm değerleri de yapboz haline getirdi. Popüler kültürün hızlı yayılışı ve modern yaşam tasarımları birçok hayatı ve duyarlılığı kapitalizmin çöp kutularına yuvarladı. Artık neredeyse hemen her şeyin bir "bedeli" ya da "fiyatı" vardı. Bu hızlı yaşamda kendini içlerine hapsedenler İslamcı söylemin tarafında yer alanlardı. Elinizdeki kitap 1990-2000 yılları arasında İslamcılık söyleminin bir tarafında yer tutmuş kuşağın içinde biriktirdiklerini "dikkafalı" bir söylemle dışavurumu; bu koronun çocuklarına ulşabilmiş, kimi zaman bağıra çağıra, kimi zaman da dudak ucuyla söylediklerini anlayan kitlenin kitabıdır. Kekeme Çocuklar Korosu içinde barındırdığı insanlar ve onların öyküleriyle kocaman bir duygu dünyasına karşılık geliyor.



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık Kekeme Çocuklar Korosu TIKLA PDF İNDİR !

27.10.2020

Kitap sever

Duygusal bir tarık tufan klasiği gibi. Birbirinden kopuk kısa olaylar, Tahliller bizi farklı bir yöne sürüklüyor.


09.06.2020

Okuyun!

Hiç sıkılmadan bir çırpıda okuyabileceğiniz, sonra aklınıza geldikçe okumak isteyeceğiniz bir kitap. Şiddetle tavsiye ederim


28.10.2015

beLgeseL izLememek

yazar, kitabın başlangıcında afrikadaki kaplanlardan bahsediyor (bence yazmadan önce daha çok araştırmalı)ÿ;
kaplanlar afrikada değil asyada yaşamaktadır,
asLanLardan bahsediyor büyük ihtimaLLe??

Kekeme Çocuklar Korosu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kekeme Çocuklar Korosu, Tarık Tufan

Yorum Gönder