8 Aralık 2021

Mesleğim Yazarlık Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Ali Volkan Erdemir

Mesleğim Yazarlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mesleğim Yazarlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mesleğim Yazarlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mesleğim Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Mesleğim Yazarlık Yazarı Kimdir ?

Mesleğim Yazarlık yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mesleğim Yazarlık PDF indir oku

Mesleğim Yazarlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mesleğim Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Mesleğim Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Roman yazmak yüreğinizdeki karanlığın dibine dek inmektir.

Yalnız yapılan bir iş olduğunu söylemek sıradan bir ifade olur ama roman yazmak –özellikle de uzun bir roman yazmak- gerçekten de yalnız yapılan bir iştir. Bazen derin bir kuyunun dibinde tek başıma oturuyormuşum gibi bir hisse kapılırım.Ne kimse yardım edebilir bana, ne de biri çıkıp "Bugün iyi iş çıkardın" diyerek sırtımı sıvazlar. Neticede ortaya koyduğum eser birileri tarafından (elbette iyi olmuşsa) övülebilir ama kimse roman yazma işinin kendisini değerlendirmez.Bu, yazarın tek başına sessizce sırtlanacağı bir yüktür. Yaşayan en büyük edebiyatçılardan biri olan Haruki Murakami'den bir meslek olarak "yazarlık"... Tüm yazma heveslilerine ilhamverecek tespitlerle dolu, "yazma dersleri" olarak da okunabilecek bir metin.

(Tanıtım Bülteninden)

Mesleğim Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

06.06.2020

Bir yazarı tanımak

Yazarın meslek hayatını çeşitli başlıklar altında sohbet kıvamında kaleme aldığı çok başarılı bir tanışma kitabı olmuş. Ben henüz Murakami''den bir roman okumadım ancak başlangıcı yazarı tanıyarak, iç dünyasını ve kariyerinin detaylarını keşfederek yaparsam eserlerini daha sempati ile okuyacağımı düşündüm. Bence güzel bir başlangıç oldu. Herkese tavsiye ederim.


09.04.2020

Başlangıç İçin Öneri Kitap

Murakami hayatını, yazarlığa başlama hikayesini, edebiyat ile ilgili görüşlerini paylaşmış kitabında. Yazarı tanımak ve kitaplarını bu bilinçle okumak adına güzel bir başlangıç kitabı olmuş. Keyifle ve merakla okudum ben.

Mesleğim Yazarlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mesleğim Yazarlık, Haruki Murakami

Yorum Gönder