12 Aralık 2021

Marie Antoinette Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Marie Antoinette indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Marie Antoinette eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Marie Antoinette ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Marie Antoinette TIKLA PDF İNDİR !

Marie Antoinette Yazarı Kimdir ?

Marie Antoinette yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Marie Antoinette PDF indir oku

Marie Antoinette indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Marie Antoinette TIKLA PDF İNDİR !

Marie Antoinette TIKLA PDF İNDİR !


Fransa Kralı XVI. Louis'nin karısı Marie Antoinette, uçarılığı, savurganlığı ve reform düşmanlığıyla halkın gözünde yoz soylu tipinin simgesi olmuş, Fransız Devrimi'nden sonra yaşamının geri kalan bölümünü Paris hapishanelerinde geçirmiş, 1793'te Devrim Mahkemesi'nce yargılanarak giyotinle idam edilmişti. Tarihsel karakterler üzerine benzersiz biyografileriyle tanınan Stefan Zweig, Marie Antoinette: Vasat Bir Karakterin Portresi'nde, nesnellikten çok sezgiye dayanan bir yaşamöyküsü sunuyor okurlara. Psikolojiye ve Freud'un öğretisine duyduğu ilgi sonucunda derin karakter incelemelerinde ustalaşan Zweig, Marie Antoinette'in efsanevi kişiliğine bir psikoloğun sezgi gücüyle yaklaşıyor. Fransa'nın son kraliçesinin kısacık yaşamı üstündeki esrar perdesini kaldırarak "zoraki bir kahramanlık trajedisi" anlatıyor. Türkçe'de ilk kez yayınlanan Marie Antoinette'i Tevfik Turan'ın çevirisiyle sunuyoruz.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 526

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 520

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları

Marie Antoinette TIKLA PDF İNDİR !

12.11.2020

Okunmalı

Tamamen tarih. Akıcı. Okunası bir eser.


06.11.2020

okunmalı

okurken size her duyguyu yaşatan,oldukça sürükleyici bir eser.kesinlikle okunmalı


11.09.2020

Harika

Kesinlikle okuyun

Marie Antoinette TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Marie Antoinette, Stefan Zweig

Yorum Gönder