8 Aralık 2021

Kurt Gölü John Verdon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: John Verdon
Çevirmen: Ender Nail

Kurt Gölü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Verdon olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kurt Gölü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurt Gölü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurt Gölü TIKLA PDF İNDİR !

Kurt Gölü Yazarı Kimdir ?

Kurt Gölü yazarı John Verdon 'dır. John Verdon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kurt Gölü PDF indir oku

Kurt Gölü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurt Gölü TIKLA PDF İNDİR !

Kurt Gölü TIKLA PDF İNDİR !
Gördüğünüz bir kabus, cinayet silahı olarak kullanılabilir mi?

Ülkenin farklı yerlerinde yaşayan dört kişinin tek ortak noktası; aynı rüyayı gördüklerini ve bu rüyada kurt başlı bir hançerle öldürüldüklerini söylemiş olmalarıdır. Dördü de bu ifadelerinden hemen sonra, bilekleri kesilmiş halde bulunur ve yanı başlarında hepsini ölüme götüren kurt başlı bir hançer duruyordur. Onları intihara götüren bu kabuslar mıydı?

Bir anda tüm dikkatler, ürkütücü atmosfere sahip Kurt Gölü diye bilinen yerde, hipnoz terapileri yapan Psikolog Richard Hammond'a yönelir. Her bir kurban ölmeden kısa bir süre önce Hammond ile Kurt Gölü'nde hipnoz terapisi görmüştür.

Kurt Gölü'nün şeytani esrarengizliğinde en az onu tuzağa düşüren kar fırtınası kadar acımasız olan düşmanları, ne pahasına olursa olsun Gurney'i gerçeklerden uzak tutmaya kararlıdırlar. Duygusal açıdan kırılma noktasına gelen Gurney, şimdiye kadarki en korkunç düşmanı ile kendini ölümcül bir oyunun içinde bulur.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 472

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Koridor Yayıncılık Kurt Gölü TIKLA PDF İNDİR !

30.10.2020

Sürükleyici

Muhteşem sürükleyici bir kitap olmuş diğer kitapları gibi


28.11.2019

Süper

Ne yazsa okurum


05.05.2019

Fırtınada yanacaksın

Fırtınada yanacaksın kitabı mükemmel.Harika kurgu mükemmel anlatım

Kurt Gölü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kurt Gölü, John Verdon

Yorum Gönder