29 Kasım 2020

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü Maud Ankaoua Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,45 TL
Yazarı: Maud Ankaoua
Çevirmen: Gülşah Ercenk

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maud Ankaoua olan ve Yan Pasaj yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü TIKLA PDF İNDİR !

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü Yazarı Kimdir ?

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü yazarı Maud Ankaoua 'dır. Maud Ankaoua yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü PDF indir oku

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yan Pasaj yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü TIKLA PDF İNDİR !

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü TIKLA PDF İNDİR !

"Ruhunuzu besleyecek ve hatta hayatınızı kurtaracak bir hikâye!"

- Christine Michaud -

"Herkesin sahip olmak istediği şeylere sahibim ama hayatımdan memnun değilim, sence bu nasıl mümkün oluyor?"
"Eskiden ben de öyleydim: İstediğim her şeyi satın alma gücüm vardı, hayatım duygusal anlamda tatmin ediciydi ve sağlıklıydım. Ama bütün bunlara rağmen bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyordum. Ne olduğunu tam olarak bilemesem de kendimi bu dünyaya ait hissetmiyordum. Bu genel kasvet hâli beni rahatsız ediyordu. Özümü bulamıyordum."
"Tıpkı benim gibi! Ben de aynı şeyleri hissediyorum. Mutluluklarım kısa sürüyor, bir şey yolunda gitmediğinde veya biriyle ters düştüğümde hemen mutsuz oluyorum, sürekli gergin hissediyorum… Ben de senin gibi değişmeyi çok isterdim. Ama nasıl?

Fransa'da Bestseller
100.000 Satış Rakamı
Amazon Puanı: 4.8/5

Maëlle her şeyi kontrol altında tutmaya çalışan, yoğun tempoda koşturmaktan kendi mutluluğunu önceliği yapmayı unutmuş, Parisli mutsuz bir kadındır. En yakın arkadaşı Romane ile buluştuğunda öğrendiği gerçek sonucunda bir seçim yapmak zorunda kalır ve ondan istenen uzun, zorlu bir yolculuğa çıkar. Böylece mutluluğa giden hikâyesi de başlamış olur. Tam da Tolstoy'un dediği gibi, "Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar: Ya biri bir yolculuğa çıkar ya da şehre bir yabancı gelir."


Büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımızda hikâyenin sonuna gelip gelmediğimizi bilmiyoruz. Oysa bu elbette büyük bir maceranın da başlangıcı olabilir.

- Pema Chödrön -

(Tanıtım Bülteninden)

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Tavsiye edilir

Başta konusu biraz kasvetli gelse de dağa tırmanma macerası başlayınca gayet akıcı ve öğretici olan roman tarzında yazılmış bir kişisel gelişim kitabı, bu zor günlerde ihtiyacımız olan pozitif düşünce için mutlaka okunmalı...


15.11.2020

Ruhunuzu besleyecek

Ruhunuzu besleyecek ve hatta hayatınızdaki düğümlenmeleri kendi kendinizi nasıl engellediğinizi fark etmenizi sağlayacak bir kitap. Hep anda kalın derler... Peki anda kalmayı nasıl başaracağız.. size bu konuda rehberlik edecek  bir kitap olmuş. ve oldukça da sürükleyici, akıcı bir dil kullanılmış. Okumanızı tavsiye ederim.


28.10.2020

ilham verici

sürekli okumak isteyeceğiniz ilham verici ve konusuyla da gayet akıcı olan bu romanı okumanızı tavsiye ederim.

Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder