8 Aralık 2021

Sevdalinka Ayşe Kulin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Ayşe Kulin
Çevirmen: Utku Lomlu

Sevdalinka indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Kulin olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevdalinka eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevdalinka ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevdalinka TIKLA PDF İNDİR !

Sevdalinka Yazarı Kimdir ?

Sevdalinka yazarı Ayşe Kulin 'dır. Ayşe Kulin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sevdalinka PDF indir oku

Sevdalinka indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevdalinka TIKLA PDF İNDİR !

Sevdalinka TIKLA PDF İNDİR !
Aynı ırktan, kim bilir belki de aynı soydan geliyorlardı. Aynı yaşlarda, aynı boylardaydılar. Aynı kadını sevmişlerdi. Ataları aynı tanrıya ayrı yollardan ulaşmak istedikleri için, biri Boşnak diğeri Hırvat'tı. Bunu kendileri seçmemişlerdi, savaşmayı ve kaderlerini de seçmedikleri gibi. Ve ambulanstaki çocuğu kurtarmanın dışında, beklentileri yoktu yarın için.

Yarınlar, kurşun, havan topu ve bombaydı, kandı. Ama her ikisi de farkına bile varmadan 'daha güzel günleri' bekliyorlardı. İnsanlar, değişik inançlarla ve hırslarıyla ne kadar karıştırırlarsa karıştırsınlar, kana, acıya, şiddete bulaştırsınlar, bu muhteşem dünyayı, yaşam bir umuttu sonuçta. Hiç bitmeyen bir umuttu.

Dünya tarihinin en acımasız soykırımlarından Bosna'da, bir kadın gazetecinin hayatla hesaplaşması...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 340

Baskı Yılı: 2016


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 430

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Sevdalinka TIKLA PDF İNDİR !

12.10.2020

Sevdalinka

Okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. İnanılmaz bir kitap, okudukça gerçek olduğuna inanmak istemiyorsunuz.


02.03.2019

Ah bre sevda

Roman isminin hakkını vermiş. Sevda ile iyileştirilmiş ama acılarla yoğurulmuş. Ben ağladım okurken. Çünkü kalbiniz hakkını vererek atıyorsa eğer,her bir acıyı hissedersiniz. Bize yüzyıl öncesini değil, beraber yaşadığımız yıllardaki acıları anlatıyor.Ayşe Kulin sadece kurgulamıyor. Seni de hkayenin bir parçası yapıyor. Romanda okuduğumuz kurgu, yanıbaşımızda komşularımızın, arkadaşlarımızın, akrabalarımızın yaşadığı ve hiç geçmeyecek olan acı ise gerçeğin ta kendisi.


22.11.2018

Okunmaya değer

Ayşe Kulin'in usta kaleminden satirlara yansıyan şahane bı şaheser . Akıcı dili ve anlatımındaki o diğer kitapları ile karakterlerin bağlantısı ile uyum sağlamış mükemmel bir eser . Ben çok huzunlenerek okuduğum bir kitaptı. Okuyabilen herkes okumali .. Bosna'da yaşanan o anlarin adeta içine tanık olduğumuz bir eser ne acılar ne yaşanmışlıklar öyle ..

Sevdalinka TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sevdalinka, Ayşe Kulin

Yorum Gönder