23 Mayıs 2023

Ölüm Sessiz Geldi Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Agatha Christie

Ölüm Sessiz Geldi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Sessiz Geldi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Sessiz Geldi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Sessiz Geldi TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Sessiz Geldi Yazarı Kimdir ?

Ölüm Sessiz Geldi yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Ölüm Sessiz Geldi PDF indir oku

Ölüm Sessiz Geldi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Sessiz Geldi TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Sessiz Geldi TIKLA PDF İNDİR !
Styles St. Mary köyündeki Styles Köşkü'nde son zamanlarda garip olaylar meydana gelmektedir. Sonunda bir gün, köşkteki yaşlı Bayan Inglethorp'un sağ kolu olan Evelyn, "Zavallı Emily... Hepsi, ama hepsi köpekbalığından farksızlar," diye mırıldanarak evden dışarı fırlar. Varlığıyla Bayan Inglethorp için bir güvence oluşturan Evelyn'in gidişi, köşkün havasını tümüyle değiştirir. Artık koca evde sonsuz bir kuşku ve ürkütücü bir kötülük havası esmeye başlar... Kırık bir kahve fincanı, bir damla mum yağı, Begonya tarhı...

Dedektif Poirot, efsanevi zekâsını kullanarak bu ipuçları sayesinde olayı aydınlatacaktır...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Ölüm Sessiz Geldi TIKLA PDF İNDİR !

20.03.2020

Okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Polisiye türünde yazılmış muhteşem bir kitap. Agatha Christie bu kitapta resmen o muhteşem zekasını konuşturmuş. Hikaye örgüsü kuvvetli ve akıcı. Bence kesinlikle okumalısınız.


30.01.2020

Polisiye roman sevenler için kesinlikle okunmalı

Kitabın sürekli ters köşe yapması yazar açısından takdire şayan


03.03.2019

Harika..

Canınız bir şeyler okumak isteyip de bir çırpıda bitirebileceğiniz bir kitap arıyorsanız gerçekten güzel bir seçim. Agatha Christie ise her zamanki gibi... Muhteşem!

Ölüm Sessiz Geldi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Ölüm Sessiz Geldi, Agatha Christie

Yorum Gönder