8 Aralık 2021

Kendine Hoş Geldin Miraç Çağrı Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Miraç Çağrı Aktaş
Çevirmen: Miraç Çağrı Aktaş

Kendine Hoş Geldin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miraç Çağrı Aktaş olan ve Olimpos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Kendine Hoş Geldin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine Hoş Geldin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Hoş Geldin Yazarı Kimdir ?

Kendine Hoş Geldin yazarı Miraç Çağrı Aktaş 'dır. Miraç Çağrı Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kendine Hoş Geldin PDF indir oku

Kendine Hoş Geldin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Olimpos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

İnsan, hisleri karşısında kendini edilgen görmeye daha eğilimlidir. Çünkü duyguların, yaşananların bir karşılığı olduğu düşünülür. Hal böyle olunca mutluluk veya mutsuzluğun sebebi, hep karşı tarafa dayandırılır. Ve bu durumda insanı asıl yıpratan da kendisi için en çok değer taşıyana karşı, boşa çıkan çabaları olur.

Hayat; durumlar, olaylar ve hissedilenlerin bütünüdür. Peki, kendinize hiç sordunuz mu? "Ben bu hayatın neresindeyim?" diye… Bu sorunun cevabı, düşünmeksizin bir solukta verilecek kadar basit. Evet, hayatınızın merkezinde siz varsınız. Başkalarınca tamamlanmak üzere bekleyen bir yarım olarak değil, eksiksiz bir bütün halinde, yalnızca siz…

Miraç Çağrı Aktaş, Kendine Hoş Geldin adlı kitabında sizi, kendinizi bulmaya ve hak ettiğiniz değeri kendinize vermeye çağırıyor. Bu kitapla duygu dünyanızın yegane başrolü olan benliğinize geri dönecek ve kendinize tüm içtenliğinizle "Hoş Geldin!" diyeceksiniz.

Yeni Nesil Edebiyatın Duygu Dolu Sayfalarına Kendinizi Bırakın

Bana Seni Seviyorum Deme serisiyle çıkış yaparak son yıllara damgasını vuran Miraç Çağrı Aktaş; Yine de Sevdik, Kalbimizin Not Defteri ve Sen On Yedi Yaşımsın kitaplarından sonra Kendine Hoş Geldin ile duyguların sesi olmaya devam ediyor. Romantik kişiliğiyle çağları aşan duyguları kitaplarına taşıyan genç yazar, Türk edebiyatının yıldızı parlayan isimleri arasında yer alıyor.

Miraç Çağrı Aktaş Kimdir?

İmza günlerinin yanı sıra sosyal medyada da sevenleri tarafından büyük ilgi gören Miraç Çağrı Aktaş, Antalya'nın Manavgat ilçesinde doğdu. 1 Aralık 1995 doğumlu olan yazar, ilkokul öğrenimini Manavgat'ta tamamladı. Lise öğrenimi sırasında düzenlenen kompozisyon yarışmalarında yazarlığa olan yeteneğiyle ön plana çıktı.

Bana Seni Seviyorum Deme Sev adlı ilk kitabını 16 yaşındayken yayımlayan yazar, ardından aynı adlı serinin devamı olarak Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir ve Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle kitaplarını çıkardı. Son olarak Kendine Hoş Geldin adlı kitabını 2019 yılında okurlarıyla buluşturan yazarın, toplamda yayımlanmış yedi kitabı bulunuyor.

En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!

Rafların en hızlı tüketilen kitapları, bir tık uzağınızda… Romantik Türk edebiyatının en genç ve popüler yazarlarından olan Miraç Çağrı Aktaş'ın 70 bin adetlik ilk basımıyla satışa sunulan Kendine Hoş Geldin kitabına sahip olmak için geç kalmayın!

Kendine Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

06.04.2020

Vasat

Sabahtan beri aynı cümleleri okuyor olmam ve sürekli alıntılarla bir şeyleri doğruya götüren, beklentimi karşılamayan bu kitabı sanırım bitiremeden veda edeceğim.


09.12.2019

FENA DEGIL

YAZAR COK GENC OLMASINA RAGMEN BENCE BASARILI BULDUM SADE BASIT BIR DILLE ANLATIM VAR COK KAFA YORUCAK CUMLELER YOK


11.11.2019

Begenmedim

Paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın.. boş bir kitap..yazar olmak gerçekten herkesin yapabilecegi iş değil..

Kendine Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kendine Hoş Geldin, Miraç Çağrı Aktaş

Yorum Gönder