7 Aralık 2021

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi Aybike Ertürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Aybike Ertürk
Çevirmen: Aybike Ertürk

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aybike Ertürk olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 280 sayfalık Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi yazarı Aybike Ertürk 'dır. Aybike Ertürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi PDF indir oku

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 280 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Herkes biraz kötüdür.
Şeytan hepimizin içinde.
Asıl maharet varlığını kabul edip
onu dizginleyebilmekte…

Bir mezarlıkta yolları kesişen üç kişi… Annesine verdiği helalliği geri almak için yollara düşen Ahu, geçmişin atanamayan öğretmeni, şimdinin korsan taksicisi Osman ve amcasından kaçan on iki yaşında bir kız çocuğu: Küçük bir şeytan…

Çıktıkları tuhaf yolculukta ilişkileri ilmek ilmek örülürken gölgeli geçmişlerinin düğümleri de teker teker çözülmeye başlar. Şimdi kafalarında tek bir soru vardır.Üzerlerine iki beden büyük gelen bu karanlık macerayı aslında hangisi başlatmıştır?

Aybike Ertürk, hayatımızı sinsice zehirleyen aile ilişkilerine dokunurken, kaybedenlerin, kaybettikçe zalimleşenlerin, sığınacak bir yer bulamayıp yollara düşenlerin, kaçanların; en çok da kendinden kaçanların dünyasına götürüyor bizleri.

Kibirli Palmiye, karanlık yanımızı sarıp sarmalayan, bir ölçü trajedi, bir çimdik de komediyle harmanlanmış kara bir yol hikâyesi.

"Sahi kimdik biz?
Dışarıdan bakıldığında üç kurban,
özümüzde kuyrukları birbirine dolanmış üç şeytan."

(Tanıtım Bülteninden)

Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kibirli Palmiye - Kara Bir Yol Hikayesi, Aybike Ertürk

Yorum Gönder