7 Aralık 2021

Adem'den Önce Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Jack London

Adem'den Önce indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adem'den Önce eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adem'den Önce ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adem'den Önce TIKLA PDF İNDİR !

Adem'den Önce Yazarı Kimdir ?

Adem'den Önce yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Adem'den Önce PDF indir oku

Adem'den Önce indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adem'den Önce TIKLA PDF İNDİR !

Adem'den Önce TIKLA PDF İNDİR !

Âdem'den Önce rüyalarında tarihöncesi bir çağda yaşayan alter ego'su Kocadiş'in başından geçenleri gören modern bir Amerikalı çocuğun öyküsüdür. O çağda üç ayrı tür insansı bulunmaktadır: Henüz ağaçtan inmemiş, vahşi maymunlara daha yakın Ağaç İnsanları; Kocadiş'in "Halk" olarak adlandırdığı ve kendisinin de ait olduğu, hem ağaçlarda hem de mağaralarda yaşayan tür; bir de bu insansıların en gelişmişi olan, ateş yakıp ok ve yay kullanan Ateş İnsanları. Eser 20. yüzyıl başlarında evrim meselesini kamuoyunun gündemine taşımasıyla dikkat çeker. London modern anlatıcısının binlerce asırlık bir mesafeden baktığı ilkel insanın düşünce yapısını düş gücüyle zenginleştirerek aktarır. Uzak atalarımıza ve içinde yaşadıkları, dur durak bilmeyen bir çatışma ve hayatta kalma mücadelesinin süregeldiği gaddar dünyaya ilişkin karanlık bir tablo çizer.

(Tanıtım Bülteninden)

Adem'den Önce TIKLA PDF İNDİR !Adem'den Önce TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Adem'den Önce, Jack London

Yorum Gönder