7 Aralık 2021

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey Francis Marion Crawford Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Francis Marion Crawford
Çevirmen: Fırat Çakkalkurt

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Francis Marion Crawford olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey Yazarı Kimdir ?

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey yazarı Francis Marion Crawford 'dır. Francis Marion Crawford yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey PDF indir oku

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey TIKLA PDF İNDİR !

"Sezar lejyonerlerine yüze vurmalarını emretmişti. İnsanlık, yani romancının ustası ise ona sa­dece kalbe vurmasını söyler."

F. Marion Crawford, Türkçe dahil on sekiz dil bilen bir lisan tutkunuydu. Gizem, macera ve tarihsel kurgu türlerinde birçok roman kaleme aldı. İngilizcenin en büyük korku yazarlarından biri olarak kabul edildi. Bunların yanında birçok konuda çalışma yapan Crawford, "Roman Nedir?" sorusuna cevap aradığı bu makalede, romanın bir amaç taşıması ya da okuru bilgilendirmesi gerekip gerekmediğini, bir sanat ve fikir eseri olan romanın ticari bir ürün olarak nasıl değerlendirilebileceğini tartışarak yazarların dünyasına farklı açılardan yaklaşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey TIKLA PDF İNDİR !Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kalbe Seslenmek Zordur - Roman Dediğimiz Şey, Francis Marion Crawford

Yorum Gönder