8 Aralık 2021

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle Ahmet Haşim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Ahmet Haşim
Çevirmen: Ahmet Haşim

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haşim olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle Yazarı Kimdir ?

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle yazarı Ahmet Haşim 'dır. Ahmet Haşim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle PDF indir oku

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Haşim'in 1921-1927 yılları arasında çeşitli gazete ve dergilerde çıkan yazıları arasından seçilen 29 denemenin yer aldığı Gurebahane-i Laklakan 1928 yılı Eylül ayında yayımlanmıştır. Alaturka ve alafranga saat sistemlerinden modaya, kadın ve erkeğin bedensel estetiklerinden sonbahar şiirlerinin değerlendirilmesine kadar çok farklı konuları ele alan denemelerin ortak yanı son derece usta bir kalemin, her cümlede fark edilen yazıya hâkimiyeti ve üslupta gizli olağanüstü ince alaycılığıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Gurebahane-i Laklakan Gariban Leylekler Evi-Günümüz Türkçesiyle, Ahmet Haşim

Yorum Gönder