9 Aralık 2021

Kutup Yıldızı 3 Mehtap Fırat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Mehtap Fırat
Çevirmen: Mehtap Fırat

Kutup Yıldızı 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehtap Fırat olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutup Yıldızı 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutup Yıldızı 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutup Yıldızı 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kutup Yıldızı 3 Yazarı Kimdir ?

Kutup Yıldızı 3 yazarı Mehtap Fırat 'dır. Mehtap Fırat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kutup Yıldızı 3 PDF indir oku

Kutup Yıldızı 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutup Yıldızı 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kutup Yıldızı 3 TIKLA PDF İNDİR !

Asıl Aşk, Kutup Yıldızı'nın Gizemli Kutusunu Açmasıyla Başladı Ve Yavaş Yavaş Kutunun Derinliklerine Sızdı. Orada Gördü Kalbinin Nasıl Çırpındığını, Nasıl Değiştiğini…

Olaylı geçen doğum günü partisinde tüm gerçekleri öğrenen Nisa için artık yeni kapılar aralanmıştır. Bastırdığı duygular kalbine sığmazken, Kutup Yıldızı için artık galaksiden kayma vakti gelmiştir. Kalbindeki sıcaklığa karşı koyamayan Nisa, Demir'in sevgisine karşılık vermeyi düşünürken öğrendiği sarsıcı gerçeklerle derin bir çıkmaza savrulur.

Peki, bundan sonra Nisa'yı nasıl bir yol beklemektedir?

Kalbini özgürce açıp her şeyi arkasında bırakarak Demir'in güvenli kollarına mı sığınacak, yoksa bildiği gerçekler ağır bir yük olup omuzlarında çürüyerek onu hiç istemediği bir yöne mi sürükleyecek?

(Tanıtım Bülteninden)

Kutup Yıldızı 3 TIKLA PDF İNDİR !

14.09.2020

Sürükleyici

Biraz sıkabilir fakat bazen de sürükleyici


08.07.2020

Süper

Çok güzel bir kitap


05.06.2020

Süper

Cooook guzellll

Kutup Yıldızı 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kutup Yıldızı 3, Mehtap Fırat

Yorum Gönder