4 Aralık 2021

Kara Yarısı Mahir Ünsal Eriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Mahir Ünsal Eriş
Çevirmen: Mahir Ünsal Eriş

Kara Yarısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Ünsal Eriş olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kara Yarısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Yarısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kara Yarısı Yazarı Kimdir ?

Kara Yarısı yazarı Mahir Ünsal Eriş 'dır. Mahir Ünsal Eriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kara Yarısı PDF indir oku

Kara Yarısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kara Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Burada bir sokak var. Uzun, ağaçsız ve derin derin uyuyan arabalarla dolu karanlık bir sokak. Birazdan gün, süt mavi örtüsünü sokağın üzerine serecek, evler ağaracak. Gün, köşeden sokağa girecek. Sahiplerini bekleyen atlar gibi sıra sıra dizili arabalar bir bir uyanacak, silkelenip yollara düşecek.Bugün bir cenaze kalkacak bu sokaktan.

Mahir Ünsal Eriş altı yıl aradan sonra yeniden okurların karşısına çıkıyor.Kara Yarısı'nda, yaşadıkları yerlerin küçük dünyalarına, aşamadıkları içsel sınırlara yahut muhitin kalıplarına hapsolanları ele alıyor. Kimi öykülerde kasabaların dar sokaklarında gezip tutucu, küçük, hiçbir gelecek vaat etmeyen yerlere sıkışıp çırpınanları resmediyor. Kimilerinde de bir kaza ya da alın yazısına kurban gidenlerin yahut ademoğlunun kara yarısına; yani hasede, fesada, çekememezliğe hatta basbayağı içindeki şerre kaptıranların peşine takılıyor. Lakin aydınlığı da zifiri karanlığı da okurlarının yakından bildiği o canlı, iştahlı, yaşam fışkıran üslubuyla anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kara Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

07.11.2020

ilk tanışma

Mahir Ünsal Eriş'in ilk kitabını okudum. kısa kısa bir çok öyküden oluşuyor. başlarda ne diyor dedim. ama sonraları çok akıcı oldu. eski dille yazılmış bir çok kelimeyi içeren öyküsü dışında hepsini sıkılmadan okudum.


24.09.2020

Türk edebiyatı için önemli bir isim

Mahir Ünsal eriş in kitaplarını çok beğeniyorum. Hikayeler hep içimizden. Kitap boyunca Bu hikayelerin bir şekilde birbirleriyle birleşmesi de çok hoşuma gidiyor. Kalemine sağlık Mahir Ünsal eriş.


08.08.2020

Harika

Mahir ünsal ile tanıştığım romanı. Kesinlikle alınıp okunmalı. Anlatım tarzı ve gözlemleri harika

Kara Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kara Yarısı, Mahir Ünsal Eriş

Yorum Gönder