4 Aralık 2021

Nefes Ted Chiang Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,4 TL
Yazarı: Ted Chiang
Çevirmen: Kıvanç Güney

Nefes indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ted Chiang olan ve Monokl yayınevinin yayınlamış olduğu, 296 sayfalık Nefes eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nefes ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nefes TIKLA PDF İNDİR !

Nefes Yazarı Kimdir ?

Nefes yazarı Ted Chiang 'dır. Ted Chiang yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Nefes PDF indir oku

Nefes indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Monokl yayınevi tarafından yayınlanan, 296 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nefes TIKLA PDF İNDİR !

Nefes TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlar bütün bebekliklerini hatırladıklarını öne sürebilse, bunun sonuçları ne olurdu peki? Genç birine ilk anısının ne olduğunu sorduğunuzda, aklının karışacağını kolayca tahmin edebiliyorum; sonuçta doğum ânından başlayarak bütün hayatı videoya çekilmiş olacak. Hayatımızın ilk birkaç yılını hatırlayamama durumu —psikologların bebeklik amnezisi dediği şey— çok yakında tarih olabilir. Yakında anne babalar çocuklarına, "Sen hatırlamazsın çünkü daha bebektin," sözüyle başlayan anekdotlar anlatamayacak. Bebeklik amnezisi insanlığın bebekliğine ait bir terim olarak kalacak ve kuyruğunu ısıran yılan misali, ortak gençliğimiz aklımızdan silinip gidecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Nefes TIKLA PDF İNDİR !Nefes TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Nefes, Ted Chiang

Yorum Gönder