9 Aralık 2021

Kanayak Gamze Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Gamze Arslan
Çevirmen: Gamze Arslan

Kanayak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gamze Arslan olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kanayak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanayak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanayak TIKLA PDF İNDİR !

Kanayak Yazarı Kimdir ?

Kanayak yazarı Gamze Arslan 'dır. Gamze Arslan yazdığı bu eserle Yaşar Nabi Öykü Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kanayak PDF indir oku

Kanayak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanayak TIKLA PDF İNDİR !

Kanayak TIKLA PDF İNDİR !

"Buradayız! Size çiçek isimleri sayıp, romantizmi, oradan aşkı, oradan bağrı yanık yanık sızlatan sevdayı, hadi hiç olmadı belki sevgiyi anlatmak için değil! Hayır!

Size burada çiçekleri de hayvanları da anlatmayacağız. Görülmemiş bir çiçek açmadan bahsedeceğiz. Güzel bir ad seçtik bizce. 'Görülmemiş bir çiçek açma.'"

Zorlu ana kız ilişkisi; kadın olmak; yakıcı tutkular; sahibine de tarihe de sahip çıkan giysiler; işçilerin hakkını kollayan fabrikalar; kimsenin uğramadığı kasabalarda yaşananlar ve sokaklarında hakkını arayan uzuvların gezindiği büyükşehirler... Toprak altında yatanlardan, rüyada yankılananlardan ve otopsi masasındaki artıklardan yola çıkıp yeniden kurgulanan hayatlar bunlar... Ölüleri öldürmeyen, cansıza ses veren, etin, kemiğin, kanın, toprağın ve düşün diliyle direnmeye, isyana ve özgürleşmeye çağıran öyküler.

İlk öykü derlemesiÇerçialan'la2016 Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü'ne layık görülen Gamze Arslan yine şaşırtıcı ve özgün bir öykü kitabıyla okurların karşısına çıkıyor.Kanayakduru bir dil ve alabildiğine yaratıcı bir kurguyla kırsaldan büyükşehirlere geniş bir coğrafyayı kat ederek en acımasız gerçeklere tercüman oluyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kanayak TIKLA PDF İNDİR !

18.09.2020

Öneri

Çarpıcı, muhakkak okunmalı.

Kanayak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kanayak, Gamze Arslan

Yorum Gönder