9 Aralık 2021

Baba Mario Puzo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Mario Puzo
Çevirmen: Zeynep Umuroğlu Çetinol

Baba indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mario Puzo olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Baba eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Baba ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Baba TIKLA PDF İNDİR !

Baba Yazarı Kimdir ?

Baba yazarı Mario Puzo 'dır. Mario Puzo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Baba PDF indir oku

Baba indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Baba TIKLA PDF İNDİR !

Baba TIKLA PDF İNDİR !
Şiddet dolu, katı, kırılan ama bükülmeyen bir gelenek. Gerekirse kanla korunan alternatif bir ahlak. Bir jest olarak ölünen ve öldüren, stilize bir savaş...Hatırlanacak ve unutulacak ne çok şey var...Soluk kesici bir roman, soluk kesici bir film...



Sayfa Sayısı: 544

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları Baba TIKLA PDF İNDİR !

01.11.2020

ilk okuma

Ayakta kalmak için ölmenin ve öldürmenin kutsandığı bir roman. elinize aldığınızda bırakamayacaksınız. 01.11.2020


30.10.2020

mafya

Devlet içinde devlet olan mafyanın ne demek olduğunu en iyi anlatan bir roman. mafya lideri olma karakterini en iyi analizini Don Corleone karakteri ile yaratan Mario Puzo ya tebrikler. "Güç boşa harcanacak şey değildir." "Büyük adamlar doğuştan büyük değillerdir yıllar içinde tecrübelerle büyürler. Vito Corleone içinde böyle olmuştur.
1929 da büyük buhranda iç yasağı bitip büyük mali kriz dönemi başladığında vito bir vaftiz babası bir Don olmuştu." S260 filmi izlemeden okumayı istedim.30.10.2020


02.06.2020

efsane

hem kitabı hem filmi efsane olan eser. filmi izlemeden kitabı okuyun

Baba TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Baba, Mario Puzo

Yorum Gönder