9 Aralık 2021

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 72,0 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Adalet Ağaoğlu

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 1000 sayfalık Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt Yazarı Kimdir ?

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt PDF indir oku

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 1000 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Türk edebiyatının başyapıtlarından Dar Zamanlar üçlemesi,
ilk kez tek ciltte okurlarıyla buluşuyor.


"Ağaoğlu, Ölmeye Yatmak romanının başkişisi olan Aysel tipinde, eğitim düzeyinde ortaya konan Batıcı Cumhuriyet ideolojisi ile aile düzeyinde ortaya konan geleneksel ideolojiyi karşı karşıya getiriyor."

-Hilmi Yavuz

"Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar'ı ile aydınların iç dünyasına açılan pencere, Adalet Ağaoğlu'nun o nefis yapıtı Bir Düğün Gecesi ile Tanpınar'ın Huzur'unun bir uzantısı niteliğine bürünmektedir."

-Vedat Günyol


"Adalet Ağaoğlu, yalnızca Hayır…'ın son halkasını oluşturduğu üçlemesiyle, bütün romanlarıyla kimi sorunsalların peşinde bir yazar kimliğindedir. Romanlarında en öne çıkan yan, düşünsel içeriktir. Hayır… onun bu özelliğinin belki de en yoğun biçimde alımlanabileceği bir roman…"

-Füsun Akatlı

(Tanıtım Bülteninden)

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

09.04.2019

Muhteşem.

Kitaplar hakkında olumsuz bir yorum yapmıyorum. Çünkü çok başarılı.Fakat 3 kitabın tek bir ciltte birleştirilmiş olması çok kötü. Öyle kalın olmuşki, adeta ansiklopedi olmuş. Elde tutup okumak imkansız. Mutlaka masa üzerine koyarak okuyabilirsiniz.

Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dar Zamanlar - 3 Kitap Bir Arada Tek Cilt, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder