10 Aralık 2021

Kağnı Ses Esirler Sabahattin Ali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Sabahattin Ali
Çevirmen: Sabahattin Ali

Kağnı Ses Esirler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Ali olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kağnı Ses Esirler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kağnı Ses Esirler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kağnı Ses Esirler TIKLA PDF İNDİR !

Kağnı Ses Esirler Yazarı Kimdir ?

Kağnı Ses Esirler yazarı Sabahattin Ali 'dır. Sabahattin Ali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kağnı Ses Esirler PDF indir oku

Kağnı Ses Esirler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kağnı Ses Esirler TIKLA PDF İNDİR !

Kağnı Ses Esirler TIKLA PDF İNDİR !
'Bir mahpusu dünya ile hiç alakası olmayan bir zindana kapamak ona en büyük iyiliği yapmaktır. Onu en çok yere vuran şey, hürriyetin elle tutulacak kadar yakınında bulunmak, aynı zamanda ondan ne kadar uzak olduğunu bilmektir. On adım ötede en büyük hürriyetlere götüren denizi dinlemek ve sonra aradaki kalın kale duvarlarına gözlerini dikerek bakmaya, denizi yalnız muhayyilade görmeye mecbur kalmak az azap mıdır?'



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Kağnı Ses Esirler TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2019

Çok mutluyum

Son siparişimde aldığım 4 adet kitap ile Sabahattin Ali kitabı koleksiyonumu tamamladım. Ürünler çok güzel muhafaza edilip gönderilmiş. İçinden çıkan ayraçlar için çok teşekkür ederim.


09.06.2004

Eger kalbiniz varsa okuyun

Bu nasıl yorumdur, bu nasıl anlatımdır.. Sefaleti, zenginin zulmünü, ezileni, ekmek bulamayan fakiri, acı çekeni hiçbir yazar anlatamamıştır. Bunları anlatırken zerre duygu sömürüsü yapmamış: Hikayelerindeki fakirler gururlu, merhametli ve biraz da safca, yani tam yurdum insanı. Kelime kullanımı biraz eski moda olsa da bazen cuk diye oturuyor yerine. Ayrıca tasvirler de son derece yerinde, yalın, gereksiz bir kelime yok. Bu adam neden bilinmiyor neden duymadım adını şimdiye kadar, lisede edebiyat okuduk yıllarca. Yasaklıymış kendisi, Nazım Hikmet'i nasıl okuyorlarsa bu adamı da öyle okumalılar. Edebiyatın en güzel yanı farklı çehreleri ilginç hayatları evimize oturma odamıza hayal gücümüz dahilinde getirmesidir, ben Sabahattin Ali'nin köylülerini, fakirlerini, kimsesizlerini, hapishane kaçkınlarını ve yaşlılarını sevdim ki onlar sanki kanlı canlı gözümün önünde belirdiler, ben de onları gönlümde misafir ettim. Bir an gözümü kapatıp kendimi onların yerine koydum, adeta meditasyon yaptım. Bu kitabı bir kalbi olan herkese tavsiye ederim.

Kağnı Ses Esirler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kağnı Ses Esirler, Sabahattin Ali

Yorum Gönder