14 Aralık 2021

Dr. Kan Bedeli Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,6 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Philip K. Dick

Dr. Kan Bedeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dr. Kan Bedeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dr. Kan Bedeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dr. Kan Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Dr. Kan Bedeli Yazarı Kimdir ?

Dr. Kan Bedeli yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Dr. Kan Bedeli PDF indir oku

Dr. Kan Bedeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dr. Kan Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Dr. Kan Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Uygarlığın sonunu getiren nükleer bombalar. Marin County'de saldırı sonrası yaşamlarını yeniden kurmaya çalışan bir grup insan. Mars'a gitmesi planlanırken Dünya yörüngesinde takılıp kalan bir adam. Olağanüstü güçleri olan bir mutant. Erkek kardeşini içinde taşıyan bir kız çocuğu. Mutasyon geçirmiş hayvanlar. Her şeyin eskisi gibi olmasını isteyen bir televizyon satıcısı. Bunlar Dr. Kan Bedeli'nde tanışacağınız karakterlerden bazıları. Geriye arkanıza yaslanıp her zaman ki beklenmedik Philip K. Dick dünyasının keyfini çıkarmak kalıyor. Philip K. Dick bu kez bir kara komedi, ezber bozan bir kıyamet sonrası bilimkurgusuyla karşınızda. Kemerlerinizi bağlayın.



(Tanıtım Bülteninden)



Dr. Kan Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

31.03.2019

Yazarin kitaplari cok guzel

3 tane kitabini okumustum bunuda okudum cok guzel ve heyecanli roman yaziyor

Dr. Kan Bedeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Dr. Kan Bedeli, Philip K. Dick

Yorum Gönder