27 Aralık 2021

Kadın Destanı Ayla Kutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Ayla Kutlu
Çevirmen: Ayla Kutlu

Kadın Destanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayla Kutlu olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadın Destanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadın Destanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadın Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Kadın Destanı Yazarı Kimdir ?

Kadın Destanı yazarı Ayla Kutlu 'dır. Ayla Kutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kadın Destanı PDF indir oku

Kadın Destanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadın Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Kadın Destanı TIKLA PDF İNDİR !
Ayla Kutlu'dan yeni ve çok değişik bir roman: "Kadın Destanı". Yazarın değerlendirmesiyle, taraflı bir roman: Kadınlar için yazılmış ilk destan. Beş bin yıl öncesine gidiyor, her dönemde, yaşamın her anına ortak olan kadının mitolojik çağlardaki öyküsünü yazıyor KUTLU. Düşten yaşama, mitolojiden tarihe, doğaldan kurguya, Tanrıların ve insanların bir arada yaşamalarına hızla geçiyor. Kum saatindeki akış kadar doğallıkla oluyor bu. Öte yandan kimse bu öykünün çağdaş olanla örtüşmediğini, günümüz sorunlarına da ayna tutmadığını söyleyemez. Ayla Kutlu'nun önceki roman ve öykülerinden bilinen engin duyarlılığı, gözlem ve sentez gücü, bilgisi, sarsıcı ve değişik bir tragedya olarak odaklanıyor "Kadın Destanı"nda. Klasik destan biçimini kullanarak, önceki metinlerde yalnızca bir figür olarak görünen kadının çok eski çağlardaki yaşamıyla yoğun bir atmosfer oluşturuyor, gerçekler ve değerleri çağrıştırarak bu atmosferi günümüze taşıyor. Böylece, evrensel bir durum yazınımıza giriyor. Kadının ve tarihin şiirli tragedyası, KADIN DESTANI.



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Kadın Destanı TIKLA PDF İNDİR !

09.08.2020

Kadının Yazgısı

Ayla Kutlu, bu kitabında kadının binlerce yıl öncesinden gelen değişmez yazgısını o kendine özgü şiirsel üslûbuyla anlatmış. Kadının toplumdaki güçlü  duruşu, böyle kadınlarımız var oldukça hep ayakta dimdik duracak.

Kadın Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kadın Destanı, Ayla Kutlu

Yorum Gönder