27 Aralık 2021

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu Giovanni Boccaccio Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 67,5 TL
Yazarı: Giovanni Boccaccio
Çevirmen: Rekin Teksoy

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Giovanni Boccaccio olan ve Oğlak Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu Yazarı Kimdir ?

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu yazarı Giovanni Boccaccio 'dır. Giovanni Boccaccio yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu PDF indir oku

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oğlak Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Boccaccio'nun 1349-1353 yılları arasında yazdığı başyapıtı Decameron on gün boyunca anlatılan yüz öyküden oluşur. Günde on öykü anlatılır. Her günü bir kral ya da kraliçe yönetir. Yazar Decameron'un önsözünde kitabın özelliklerini açıklar, sevenlerin, özellikle de seven kadınların acılarını hafifletmeyi amaçladığını belirtir. Decameron gelişmekte olan Floransa burjuvazisinin, işleri nedeniyle sık sık uzak ülkelere giden kocalarının dönüşünü beklemekle ömür tüketen kadınları için yazılmıştır. Veba salgınından kaçmak için bir araya gelen yedi genç kadınla üç genç erkek 'gönüllerince yaşayarak gülüp eğlenmek, aklın sınırları dışına taşmayan zevkler tadabilmek' amacıyla, önce Fiesole dolaylarında bir evde, sonra da bir şatoda konaklarlar. Her gün (Cumartesi ile Pazar dışında) öğleden sonra, her biri bir öykü anlatır. Öykünün konusunu günün yöneticisi (kral ya da kraliçe) belirler. Birinci ve dokuzuncu günde ise, herkes istediği öyküyü anlatır. Böylece yüz öykü anlatılmış olur.

(Tanıtım Bülteninden)

Genel Yayın Yönetmeni : Senay Haznedaroğlu

Kapak Tasarımı : Işıl Döneray

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

29.02.2020

Bir klasik

Okuduğunuzda içindeki hikayelerin ne kadar tanıdık geldiğini görünce çok şaşıracaksınız. Çevirmen ise Dante'nin İlahi Komedya'sını da başarıyla çeviren Rekin Teksoy. Kesinlikle okunmalı


04.12.2019

Okuyamadım

Yorumlarını okuyarak aldığım ama dili ve konusu beni cezbetmeyen kitaplar. Maalesef okuyamadım.


14.01.2013

demideni adlı kullanıcıya

Bu kitaba, cinsel içerikli diyorsanız; siz cinsel içerikli hiçbir şey görmemişsiniz demektir. Ayrıca yazarın, küçük hikayelerle ne anlatmak istediğini de anlayamamışsınız. Bence okunmaya değer hoş öyküler.

Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Decameron - 2 Kitap Takım Kutulu, Giovanni Boccaccio

Yorum Gönder